4 voordelen van rolluiken

aan welke denk jij als eerste?

Aan welk voordeel van een rolluik denk jij als eerste? Waarschijnlijk aan zonwering op een warme zomerdag, terwijl je binnen de koelte opzoekt. Dit is niet het enige voordeel van een rolluik. Rolluiken bieden meerdere super fijne voordelen. Lees je mee?

1. Een aangenamere temperatuur in huis
Een veelvoorkomende reden voor de aanschaf van rolluiken is: zonwering. Op zomerse, warme dagen met veel zonlicht is het rolluik de uitvinding. De warmte en het zonlicht wordt tegengegaan. Een rolluik zorgt voor thermische isolatie, dit komt door de luchtlaag tussen het raam en je rolluik. Dit betekent dat een huis in de koude winter binnen warm blijft en in de warme zomer juist koel. Bespaar in de winter en in de zomer op stookkosten, voor zowel de verwarming als voor de airco. Een goede investering!

2. Altijd een donker, duister plekje

Een rolluik is de musthave om overdag kamers of ruimtes te verduisteren. In een paar seconden heb jij jouw rolluik naar beneden en merk je niks meer van het felle daglicht. Dit is ideaal in de slaapkamer om ’s ochtends uit te slapen, voor een middagdutje of na een nachtdienst.

3. Ontsnap aan dieven
Niemand zit te wachten op ongewenste gasten in huis. Rolluiken hebben een inbraakwerende functie en houden inbrekers buiten de deur. Als je bewust voor dit voordeel van rolluiken kiest, is het gebruik van aluminium rolluiken aan te raden. Een optilbeveiliging is een extra optie en maakt het zo goed als onmogelijk om een rolluik vanaf de buitenkant te openen.  

4. Ultieme rust voor jouw moment
Thuis is de plek waar je je heerlijk ontspannen kan terugtrekken, daar wil je geen pottenkijkers bij. Rolluiken geven jou optimale privacy door de ramen volledig af te sluiten. Daarnaast hebben rolluiken standaard een geluiddempende werking. Jij wil toch ook in alle rust kunnen genieten, terwijl je jouw favoriete tijdschrift leest?

Heb jij inspiratie nodig welk rolluik het beste bij jou woon- of slaapkamer past? Er zijn meerdere soorten rolluiken in verschillende maten, materialen en kleuren te vinden op HomeDeal.

Beelden:

https://nl.pinterest.com/pin/178384835220847020/

https://nl.pinterest.com/pin/565624034429479468/

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist