Thyssenkrupp S200 traplift

onafhankelijkheid in eigen huis

Bij de keuze voor een traplift gaat het tegenwoordig niet meer alleen om functionaliteit. Denk ook aan maximale veiligheid, robuustheid, comfort, gemak en een mooi design. De stijlvolle en moderne S200 traplift van thyssenkrupp scoort hoog op elk onderdeel en maakt iedere woning met meerdere verdiepingen toekomstbestendig. Trapliften van het wereldwijd bekende Duitse merk thyssenkrupp worden altijd op maat gemaakt, zijn af te stemmen op elk interieur, passen op vrijwel iedere trap en zorgen voor behoud van onafhankelijkheid bij de dagelijkse routine in huis. De nieuwe S200 traplift houdt trappen met een of meerdere bochten, in nieuwe en bestaande bouw, begaanbaar voor iedereen.

Stijlvol ontwerp en comfort
Het ontwerp van de S200 traplift oogt slank en compact, maar de stoel voelt breed en comfortabel bij het plaatsnemen. De royale, met schuim beklede zitting en rugleuning ondersteunen een natuurlijke lichaamshouding tijdens gebruik. Het ergonomische design heeft open zijkanten en rond gebogen armleuningen waarmee veel ruimte ontstaat bij de benen, heupen en taille. Voor een perfecte pasvorm zijn de stoel en voetsteun verstelbaar. Bij deze stoellift van de nieuwste generatie hoeven de knieën minder te worden gebogen, voor een zo comfortabel mogelijke zit. Zoals elke thyssenkrupp stoellift wordt ook dit model bij de montage afgestemd op het postuur van de gebruiker.

Een moderne en tijdloze uitstraling, zonder zichtbare mechanica of kabels, maken de stoellift een aanwinst voor elk interieur. De daadwerkelijke rit omhoog of naar beneden is bovendien bijzonder prettig en soepel te noemen. Dankzij het beproefde monorailconcept en de gepatenteerde ASL-technologie draaien de stoel en voetsteun mee tijdens de rit. Hierdoor is het mogelijk geworden om in een comfortabele positie zelfs de smalste en steilste trappen te blijven gebruiken. Voor een veilige uitstap draait de stoel bij aankomst weg van het trapgat.
 

Maximale veiligheid en vertrouwen
Bij de ontwikkeling van de S200 is veel aandacht besteed aan het zekerheidsgevoel op de trap. Het innovatieve ontwerp van de armleuningen 'omhelzen' de gebruiker als het ware tijdens de rit. De armleuningen zijn op een prettige hoogte geplaatst, zijn lang en lopen taps toe aan de voorzijde voor meer grip en extra steun bij het plaatsnemen of opstaan uit de stoel. Een veiligheidsgordel met grote gesp kan met één hand (links of rechts) worden vastgemaakt en net zo eenvoudig weer worden losgekoppeld. Daarnaast bevat de S200 de nieuwste technologieën om zichzelf in perfecte staat te houden én om in verbinding te blijven met familie, buren of kennissen. Met het in de armleuning ingebouwde oproep-apparaat kunnen tijdens gebruik van de traplift 3 voorgeprogrammeerde nummers worden gebeld.

Compact en gebruiksvriendelijk
De S200 is de meest compacte traplift op de markt. Het inklappen of uitvouwen is een eenvoudig en bijzonder licht proces dat zelfs met één hand kan worden uitgevoerd. Desgewenst ook volledig automatisch, met één druk op de knop. Wanneer de S200 stoellift in geparkeerde stand boven- of onderaan de trap staat, neem deze maar weinig ruimte in beslag. Zo kunnen ook andere trapgebruikers onbelemmerd de trap blijven nemen.

Het bedienen van deze stoellift is eenvoudig. Na het plaatsnemen, wordt de voetensteun uitgeklapt met een knop op de armleuning. Met behulp van de unieke opklapbare joystick wordt deze traplift licht bediend met vinger, duim, pols of zelfs de zijkant van een hand. De knoppen en het indicatielampje op de armleuning zijn duidelijk zichtbaar en vanuit elke positie te bereiken.

100% maatwerk van thyssenkrupp
Elke traplift van thyssenkrupp wordt op maat gemaakt, zo ook de S200. Een trapliftadviseur meet de trap op alvorens de traplift in de Nederlandse fabriek van thyssenkrupp wordt geproduceerd. Zo past de S200 traplift perfect op iedere trap en kan een soepele en veilige rit worden gegarandeerd. Heeft u interesse? Neem dan voor meer informatie hier contact op met een trapliftadviseur van thyssenkrupp.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Zelfredzaam wonen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist