een traplift

vergroot zelfredzaamheid

Uw huis is de plek waar u zich fijn voelt. U heeft er de afgelopen jaren waarschijnlijk veel tijd en energie ingestoken om dit helemaal uw plek te maken. Het huis is ingericht zoals u dit wilt en u voelt zich prettig in de buurt waar u woont. Maar wat als traplopen niet meer zo makkelijk gaat? U kunt u zich er nu misschien nog niets bij voorstellen, maar er kan een tijd komen dat u niet meer zo soepel de trap op- en afgaat.

Of wellicht herkent u dit nu al een beetje? Dat traplopen steeds moeilijker gaat? U besluit vaker beneden te blijven, zodat u zo min mogelijk naar de bovenverdieping hoeft te gaan. Het kan ook zijn dat u er zelfs al aan gedacht heeft om het bed naar beneden te verplaatsen. Allemaal om de trap te vermijden. Dit zijn logische gedachten en deze oplossingen werken wel, maar dit is tijdelijk.

Oorzaken van pijn bij traplopen
Moeite en pijn bij traplopen komt vaak voor bij ouderen en kan meerdere oorzaken hebben. U hoeft u hier zich dus absoluut niet voor te schamen. Het is raadzaam om al in een vroeg stadium op zoek te gaan naar een oplossing. Vaak kunnen familie en vrienden hier ook goed over meedenken. Het is juist prettig dat uw omgeving hiervan af weet, zodat zij u (indien nodig) kunnen ondersteunen.

Dit zijn de meest voorkomende oorzaken van pijn bij traplopen:
-Artrose
-Hernia
-Reuma
-GewrichtspijnVersleten knie en/of heup
-Ouderdom

Traplift: De ideale oplossing
Zoals u eerder gelezen heeft, komen deze aandoeningen vaak voor bij ouderen. Verhuizen of een kostbare verbouwing lijken dan de enige opties. Gelukkig hoeft dit niet. Het is toch veel prettiger om vertrouwd thuis te blijven wonen? Met een traplift beweegt u zich eenvoudig tussen de beneden- en de bovenverdieping. Een traplift (ook wel stoellift genoemd) wordt op uw bestaande trap geplaatst. De trap blijft beloopbaar voor andere gebruikers, zodat uw partner en (klein)kinderen ook nog veilig kunnen traplopen. Ook de trapleuning blijft bestaan.

Koninklijke Otolift Trapliften heeft voor iedere trap een passende oplossing. Ook voor uw trap. Of u nu een rechte trap heeft, of met meerdere bochten. Ook voor smalle trappen bieden wij een oplossing. Veiligheid staat bij ons voorop. Eén van onze adviseurs komt altijd eerst vrijblijvend bij u thuis om de situatie te bekijken en uw wensen in beeld te brengen. Zo weet u zeker dat u een veilige oplossing op maat krijgt.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Zelfredzaam wonen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist