Zo onderscheid je je interieur

Tips om het onderscheid te maken in je interieur

Wil jij jouw interieur onderscheiden van een standaard interieur, maar weet je niet precies hoe je een uniek interieur kunt creëren? Dan zit je hier goed, want in dit artikel vertellen wij je op welke manieren je kunt zorgen voor het onderscheid in jouw interieur. Ben jij al nieuwsgierig? Lees dan snel verder en ga aan de slag met onze tips, zodat je een uniek interieur krijgt.

 

Koop unieke decoratie


Er zijn verschillende soorten woondecoratie verkrijgbaar. Wanneer je een winkel bezoekt, zie je al vaak vele verschillende soorten kussens, plaids, schilderijen en andere vormen van decoratie om jouw woning mee aan te kleden. Echter is de kans groot dat een bekende hetzelfde als jij in huis heeft. Kies in plaats daarvan juist voor unieke decoraties en ga voor een apart jute vloerkleed, handgemaakte items of handgemaakte schilderijen. Met unieke decoratie kun je je huis een stuk persoonlijker maken en zal je je meer thuis voelen.

Ga voor meer sfeerverlichting

Met sfeerverlichting kun je ook een unieke sfeer creëren in je woning. Sowieso is het belangrijk om voldoende verlichting in je huis te hebben. Wil je het eens wat anders dan anders aanpakken, dan is het zeker een goed idee om voor mooie warme spotjes in het plafond te kiezen. Kies ook voor een opvallende staande lamp in de zithoek zoals bijvoorbeeld een unieke design lamp. Zo geef je je woning niet alleen meer sfeer, maar ook een luxe en unieke uitstraling.

Zet verschillende planten in huis neer
Ook met planten kun je zorgen voor een unieke sfeer in huis. Vaak staan planten meer in het kozijn of op tafel. Wil je juist een unieke sfeer creëren, dan is het aan te raden om te variëren met de plaatsing van de planten. Zo kun je het beste potten in verschillende maten in een groepje bij elkaar zetten. Wat ook heel leuk kan zijn, is planten in de boekenkast of op een plank zetten. Je kunt er ook voor kiezen om een paar grote opvallende planten in de ruimte te plaatsen.

Maak een accentmuur
Wat je ook kunt doen, is ervoor kiezen om een van de muren in je woning van een totaal andere kleur te voorzien. Dit zorgt meteen voor een hele andere uitstraling in huis. Het beste kun je kiezen voor warme kleuren. Hierdoor heb je niet alleen een warme sfeer gedurende de wintermaanden, maar ook op andere dagen. Vooral voor de woon- en slaapkamer zijn warme kleuren zeer geschikt. Zo zijn oker en terracotta echte trendkleuren. Zorg ervoor dat je de rest van de muren wit laat, zodat het geheel niet te druk oogt.

Wij wensen je veel succes met onze tips.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist