Woontrends 2018

industriële knipoog

Vaker en vaker kiezen de mensen voor de industriële inrichting of kiezen ze voor een aantal meubelstukken met een industrieel karakter. Denk bijvoorbeeld aan een stoere industriële eettafel met een dik robuust tafelblad van oud eiken en een onderstel van staal. Dit afgemaakt met 2 grote industriële lampen. Hiermee zijn we al een stap verder in onze industriële inrichting.

De woonkamer met een industriële knipoog
Ook in de woonkamer zouden we aan de gang kunnen gaan met de industriële inrichting. Dit is bijvoorbeeld erg leuk en goed te combineren met vintage meubels, bijvoorbeeld een stoere leren chesterfield. Het doorleefde leer van de chesterfield met zijn vintage uitstaling ziet er geweldig uit in een industriële woonkamer. Maak dit af met een industriële salontafel al dan niet met een metalen onderstel. Hier kan je weer een mooie industriële lamp bij combineren. Ook die kan je vinden in een combinatie van robuust hout met een mooie metalen kap.

Om deze inrichting af te maken leggen we op de grond een mooi vintage patchwork vloerkleed in een opvallende kleur zoals turqoise of groen.

De juiste materialen voor jouw industriële inrichting
Bij een industriële inrichting komt of staat alles bij het gebruik van en het combineren van de juiste materialen. Robuuste tafels uitgevoerd en dikke eiken houten tafelbladen met grove tafelpoten van hout of staal, het liefst met zichtbare lasnaden. Mooie metalen kasten, bijvoorbeeld een lockerkast of een industriële boekenkast met inlegplanken van hergebruikt hout. Daarbij een stoere ladder en het geheel is compleet. Industriëel is erg goed te combineren met vintage of retro elementen, bijvoorbeeld vintage eetkamerstoelen of retro woonaccessoires.

Ook grote schilderijen met metalen 3D effecten er in doen het erg goed in deze inrichting. Deze schilderijen zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Bijvoorbeeld een oude tram in een stadsbeeld of wat dacht je van een tweeluik van de aarde….en dat geheel op een industriële manier in 3D, dat moet je gewoon hebben!

Met dank aan TBLS

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Woonideeën?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist