Toonkamer center for interior design

Kijken, voelen en beleven

De afgelopen dagen heb je op Wonenwonen.nl een impressie gekregen van de Voorjaarsshow in de Toonkamer in Utrecht. Wellicht vraag je je af wat de Toonkamer nu precies is? Toonkamer, center for interior design, werd in 1982 opgericht door een aantal Nederlandse meubelfabrikanten. Het is een platform voor hedendaags, hoogwaardig Nederlands en internationaal interieurdesign en is gehuisvest in een gedeelte van De Pastoe Fabriek te Utrecht.

Toonkamer richt zich op zowel particulieren als (interieur) architecten, stylisten en interieur zaken. Als bezoeker vindt u op ruim 5.000m2 alle facetten van het interieur; zoals kasten, banken, tafels, stoelen, karpetten, vloeren, meubel- en gordijnstoffen, verlichting en een keuken.

De beleving van interieurdesign in een informele, ongedwongen ambiance vormt de basis achter het Toonkamer concept. Wij zijn geen winkel, u kunt hier dus niets kopen; de ruim 30 merken zijn gepresenteerd om te bekijken, voelen en beleven. Voor vragen en advies kunt u altijd terecht bij één van onze medewerkers.

Naast de gepresenteerde collecties zijn er wisselende exposities en diverse evenementen op het gebied van design en kunst. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur; elke eerste zondag van de maand van 12.00 tot 17.00 uur en op bepaalde feestdagen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist