Je woning personaliseren

naar je eigen smaak

Mis je die persoonlijke touch in je huis die de buurvrouw wel heeft? In deze blog laten we je zien hoe je van je woonruimte je eigen kan maken. Om je woning persoonlijk in te richten moet je allereerst nagaan wat jou, jij maakt. Familie? Vrienden? Hobby’s? Werk? Noem het maar op! Wanneer je deze dingen terug laat komen in jouw huis maakt dit het al een stuk persoonlijker en warmer. Ga nu op zoek naar foto’s die deze herringen weergeven. 

Je persoonlijke foto’s op een dibond bord drukken
Nu je een selectie hebt gemaakt van je favoriete foto’s is de vraag hoe je het terug laat komen in je woning. Je kunt foto’s op dibond bedrukken, dit is een leuk en origineel idee om in huis te plaatsen. Naast dat het er tof uit ziet is het bord ook makkelijk te installeren. Je bevestigd het forex bord makkelijk aan je muur of raam. Dibond borden zijn zeer stevig en niet makkelijk te breken.

Besticker je ramen of spiegels
Loop je net als vele andere mensen tegen het probleem aan dat je ramen zo kaal zijn? Dit is makkelijk op te lossen door gepersonaliseerde stickers op maat op te plakken. Personaliseer de stickers met toffe foto’s van bijzondere momenten of van vrienden en familie. Zo voorkom je lege ruimtes op je raam en vul je ze op door mooie herinneringen.

Ga voor minimalisme in je huis inrichting
Door je inrichting zo minimaal mogelijk te houden, kun je ook je huis opfleuren. Als je ervoor kiest om ophef te maken, ziet de kamer er frisser en schoner uit. Dus in plaats van te veel meubels en accessoires aan de kamer toe te voegen, kies je voor lichte neutrale kleuren. Zo zullen de decoraties die je in huis plaatst beter functioneren.

Haal meer licht in huis
Je kunt je huis ook opfleuren door het er lichter uit te laten zien. De beste manier is om verlichting te gebruiken. Kies voor spaarlampen. Deze verlichten je ruimte mooi en zijn zelfs te verstellen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor led-verlichting die je kunt dimmen en matchen met verschillende kleuren. U kunt ook profiteren van het buitenlicht door een mooie grote spiegel aan te schaffen. Plaats het op een locatie die het licht van buiten goed weerkaatst. Ook kun je de juiste gordijnen kiezen om meer licht van buiten door te laten.

Geef een persoonlijke touch
Wanneer je al deze tips op hebt gevolgd ziet je huis er tip top in orde uit. Hoe leuk is het dan om nog een kleine persoonlijke touch te geven aan je inrichting. Zo kun je bijvoorbeeld bepaalde accessoires personaliseren door bedrukt lint er aan toe te voegen. Dit soort kleine aanpassingen maken je huis uniek!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Woonideeën?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist