Een sfeervolle zithoek

en de drie belangrijkste elementen

Nu de winter weer voor de deur zit en we vooral weer binnen moeten zitten, zul je je woonkamer wel vaak van binnen zien. Languit op de bank voor de televisiekijken of een goed boek lezen, het zijn bij uitstek winterse activiteiten. Maar als je zo vaak in je zithoek te vinden bent, zul je ook zien dat deze misschien wel sfeervoller gemaakt kan worden. De banken zijn misschien wat verouderd of de verlichting laat te wensen over. Juist omdat de zithoek het meest gebruikte plekje van je woning is, kan deze wel af en toe een make over gebruiken! Hier zijn drie belangrijke elementen voor een sfeervolle zithoek.

De zitplekken
Een zithoek zou geen zithoek zijn zonder fijne banken en goede stoelen. Het is dus erg belangrijk dat deze in orde zijn! Een te harde bank of een ongemakkelijke stoel zorgt voor een oncomfortabele zithoek en dat is niet wat je wil. Wees dus kritisch en houdt goed in de gaten of de zitplekken nog in orde zijn. Zitten je banken en stoelen wél erg lekker, maar zijn ze vies of past de kleur niet meer in je interieur? Dan kan nieuwe bekleding ook een oplossing zijn!

Het middelpunt
Hoewel de televisie vaak het meeste aandacht opeist in een zithoek, is het niet het middelpunt! Dat is namelijk de salontafel. Mooie luxe salontafels kunnen een zithoek helemaal maken en die sfeer geven waar je naar op zoek bent. Je kunt je salontafel prachtig aankleden met bijvoorbeeld een mooie vaas, maar er ook voor kiezen om de tafel zelf de show te laten stelen. Doe eens inspiratie op in de webshop van dutchhomelabel.nl en kies een prachtige salontafel die jouw zithoek helemaal afmaakt!

Het licht
Verlichting is ontzettend belangrijk voor een sfeervolle zithoek. Kies een mooie lamp uit die jouw woonkamer een warme uitstraling geeft. Zo wordt binnen zitten in de winter helemaal geen straf! Kies een lamp die bij jouw meubilair aansluit en maak van jouw zithoek een lichtpuntje in de donkere dagen voor kerst!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Woonideeën?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist