Een nieuwe look in huis creëren

van plan tot aanpak

Door een aantal aanpassingen of toevoegingen in huis kun je al snel een nieuwe uitstraling creëren. Hierdoor hoef je niet direct alles aan te pakken, maar kun je stap voor stap jouw droominterieur samenstellen. In dit artikel lees je tips hoe jij dit het beste kunt aanpakken.

#1. Een plan
Begin allereerst met het uitwerken van een plan. Zet al jouw wensen op papier en kijk naar wat voor jou prioriteit heeft. Wanneer je namelijk een goed plan hebt ga je merken dat je veel meer rust en overzicht creëert. Daarnaast is het goed om per project een budget vast te stellen, zodat je precies weet wat alles ongeveer zou gaan kosten. Maak eventueel ook een plattengrond van elke ruimte, zodat je ook kan tekenen waar je welke meubels wil hebben.

#2. Traprenovatie
De trap mag je niet vergeten! Heeft de trap zijn beste tijd gehad? Of past het niet meer bij jouw smaak of interieur? Dan kun je met deze kleine verandering een groot verschil maken. Traprenovatie is dé uitkomst om jouw interieur er weer als nieuw uit te laten zien. Hieronder lees je een aantal voordelen van het renoveren van je trap:

  1. Goedkoper dan een nieuwe trap installeren;
  2. Duurzame keuze;
  3. Overzettreden (laten) plaatsen gaat binnen 1 à 2 dagen;
  4. Veel verschillende opties;
  5. Komt geen breekwerk aan te pas.

Genoeg reden dus om eens te kijken naar traprenovatie voor jouw huis!

#3. Verander de indeling
Soms hoef je niet iets nieuws toe te voegen om een nieuwe uitstraling te creëren, maar kun je ook eens kijken of je de meubels op een andere plek kunt zetten. Speel een beetje met de opstellingen en kijk welke het beste past bij jou. Een nieuwe opstelling kan sfeer toevoegen en helpen bij het verbeteren van de functionaliteit van de kamer.

#4 Voeg textuur toe
Door middel van textuur kun je een gezellige sfeer in huis creëren. Denk hierbij aan textuur in kussentjes op de bank, vloerkleed, gordijnen en in andere accessoires in huis. Je kunt op verschillende manieren je interieur visueel aantrekkelijker maken door middel van textuur en reliëf.

#5. Opruimen
Naast alle bovenstaande tips is het ook heel belangrijk om je huis altijd opgeruimd te houden. Hierdoor oogt het ook rustig en kun je genieten van bijvoorbeeld je nieuwe trap, indeling of textuur die je hebt toegevoegd in huis. Tip: zorg dat je één keer per week goed opruimt en schoonmaakt, zodat je steeds een klein beetje hoeft te doen en het zich niet opstapelt.

Er zijn dus veel manieren om jouw interieur binnen no-time een nieuwe uitstraling te geven. Heel veel succes.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Woonideeën?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist