Een huis make-over

gemakkelijker dan je denkt

Bijna iedereen zit de laatste tijd voornamelijk thuis, en op een gegeven moment moet je toch echt iets nieuws gaan bedenken om te doen. Dan zijn alle series wel gekeken en heb je alle boeken op je lijstje gelezen. Het is nu de perfecte tijd om het huis een echte make-over te geven. Je hebt namelijk alle tijd!

Bekijk het per kamer

Maak eens een rondje door het huis en kijk welke kamers wel een opknapbeurt nodig hebben. De keuken, de hobbykamer of misschien gewoon de hal? En hoe ziet de kinderkamer eruit? De kans is groot dat je per kamer hele verschillende dingen tegenkomt en dus verschillende klusjes moet gaan doen. Bij de ene kamer is er bijvoorbeeld een likje verf nodig en bij de ander nieuwe vloerbedekking of laminaat.

Een nieuwe look

Soms ben je gewoon toe aan iets nieuws, en is het simpelweg opknappen van een kamer niet genoeg. Dan kun je kijken naar wat je allemaal kan vervangen. In de woonkamer bijvoorbeeld is het makkelijk en relatief goedkoop om alle decoratie items weg te halen en te vervangen met nieuwe decoratie. Nieuwe kussenslopen op de bank, een nieuw plantje op de salontafel en een nieuw lijstje aan de muur. Op die manier zorg je gemakkelijk voor een nieuwe uitstraling en pas je het uiterlijk van je kamer aan, zonder echt veel te veranderen.

Wil je je huis écht een hardcore make-over geven? Koop (of bestel) een pot verf in een leuke kleur en kies een muur om te schilderen. Stap af van het standaard wit en kies iets als donkerblauw, rood of groen. Je kan ook een rol behang kopen en één muur helemaal behangen met een leuk printje. Als dit geen optie is, is het leuk om de vloer helemaal te veranderen. Kies voor bijvoorbeeld visgraat laminaat, of verander de kleur van je vloerplinten. Zulke dingen lijken niet een heel groot verschil te maken, maar toch ziet een ruimte er heel anders uit als je ook maar een kleine aanpassing maakt.

Nieuwe indeling

Het verplaatsen en veranderen van het meubilair in een ruimte, kan ook zorgen voor een groot verschil. Bijvoorbeeld in de slaapkamer. Zet het bed in een andere hoek van de kamer en bestel een nieuwe kledingkast. Je kan ook tweedehands veel leuke items vinden voor een laag prijsje, kijk maar eens op Marktplaats bijvoorbeeld. Zo hoeft het helemaal niet duur te zijn om een ruimte een nieuwe look te geven.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist