Dierbare foto’s in je interieur

Leuke ideetjes

Foto’s van dierbare momenten zijn er om gezien te worden! Niet (alleen) op social media of in een weggestopt fotoboek, maar het liefst in je interieur. Zodat je keer op keer met een grote glimlach aan die mooie momenten terug kunt denken. Op zoek naar originele manieren om je mooiste en meest dierbare foto’s in je interieur te verwerken? We geven je 5 leuke ideetjes.

  1. Gallery wall

Een van onze favoriete manieren om mooie foto’s tentoon te stellen is door een gallery wall te creëren. Oftewel: foto’s van verschillende formaten op speelse wijze naast en boven elkaar ophangen. Op die manier zorg je voor een waanzinnig effect en ontstaat er een prachtige blikvanger. Perfect om een lange wand te doorbreken of om een kale hoek op te vullen.

  1. Foto op aluminium

Soms is het niet de hoeveelheid of de grootte van de foto’s die voor het wow-effect zorgen, maar is juist het materiaal waar de foto op bedrukt is. Ooit gehoord van foto op aluminium laten bedrukken? Zowel de glanzende als matte variant zorgen voor een waanzinnig levendig effect door de uitzonderlijke scherpte en diepe kleuren.

  1. Foto op hout

Houd je van natuurlijke materialen en een wat zachter effect? Dan is hout wellicht een mooie optie om je foto’s op af te laten drukken. Door de subtiele houtnerf ontstaat er een natuurlijke look met een warme uitstraling. Benieuwd naar voorbeelden en verschillende mogelijkheden? Kijk dan op BesteCanvas.nl.

  1. Laag bij de grond

Foto’s of prints worden vaak op ooghoogte opgehangen. Maar heb je er al eens over nagedacht om er een aantal naast elkaar (en deels overlappend) lager bij de grond neer te zetten? Ja, gewoon op de grond, of op een laag bankje. Klinkt misschien gek, maar kijk hieronder maar hoe tof dit eruitziet!

  1. Wandplanken

Wandplanken kunnen wat ons betreft in geen enkel huis ontbreken. Of je er nu je mooiste servies op uitstalt in je keuken, toiletpapier in je badkamer opstapelt of mooie ingelijste foto’s in je woonkamer tentoonstelt, het voegt hoe dan ook iets moois toe aan je interieur. Wil je de foto’s er extra mooi uit laten springen? Kies dan voor meerdere wandplanken boven elkaar die in exact dezelfde kleur zijn geschilderd als de muur erachter. Op die manier springen de foto’s er prachtig uit en lijken ze haast te zweven! 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Woonideeën?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist