5 klokken

met een moderne look

Steeds minder mensen maken gebruik van een analoge klok. Het is veel makkelijker en sneller om gewoon je mobiel tevoorschijn te halen. Toch verdwijnen de ‘ouderwetse’ klokken niet zomaar uit het interieur. Het blijven namelijk mooie accessoires voor aan de muur! Ben je nog niet overtuigd? Bekijk dan alle onderstaande klokken met een moderne look.

1. Grote industriële klok
Om deze grote klok kun je niet heen. Het open design en metalen frame zorgen voor een industriële uitstraling. Dit staat geweldig bij een zwarte stellingkast of boven een stoer houten dressoir. Een klok met een donkere kleur valt het meeste op als het op een witte muur hangt. Zo kun je veel beter zien hoe laat het precies is. Op een donkere achtergrond vallen de cijfers en de wijzers namelijk snel weg. Dat is ook zonde van het mooie ontwerp! Je kunt dit soort stoere klokken kopen bij Sweetlivingshop.nl. Deze webshop verkoopt allerlei wandklokken in verschillende stijlen.

2. Minimalistische zwarte wandklok
Met een minimalistisch design kun je eigenlijk nooit de fout in gaan. Het staat mooi in elk interieur en in elke kamer. Hang een zwarte glazen wandklok bijvoorbeeld naast een fotolijstje of bij een kamerplant. Omdat het ontwerp zo simpel is, kun je het leuk combineren met allerlei andere woonaccessoires. Kies voor een kleur als zwart of wit om de moderne look goed te benadrukken.

3. Klok met strakke lijnen
Een klok hoeft absoluut niet altijd rond te zijn. Een vierkant of rechthoekig model staat ook erg mooi in een modern interieur. Laat het lijnenspel en het materiaal van de klok terugkomen op verschillende plekken. Op de bovenstaande afbeelding zie je dat het ontwerp van de klok perfect past bij de look van de stoere lamp en de open kast. Daarnaast worden de grafische vlakken geaccentueerd in het zwart-witte vloerkleed. De strakke klok is op deze manier echt een onderdeel van totaalplaatje.

4. Grafische design klok
Wil je een statement maken met je wandklok? Kies dan voor een opvallend design. Deze varianten zijn een echt kunstwerk voor aan je muur. Met zo’n aankoop heb je geen schilderij of bijzonder behang meer nodig om alle aandacht naar de wand te trekken. Kies voor een strak ontwerp met duidelijke lijnen voor een moderne look.

5. Klok voor verschillende steden
Soms gaat het niet alleen om het design van de klok, maar ook om hoe je de accessoire gebruikt. In dit geval zijn er 3 dezelfde wandklokken naast elkaar gehangen. Elke klok geeft de tijd aan van een andere stad. Dit is erg handig als er een vriend of familielid in het buitenland woont! Natuurlijk ziet het er ook heel tof uit.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist