Woon Mooi

Geslaagde tweede editie

Van 19 t/m 23 oktober vond de tweede editie van Woon Mooi plaats in MECC Maastricht. Ruim 9.300 bezoekers werden ontvangen in de spectaculaire entree waar impressies van het werk van Italiaanse en Nederlandse meubelontwerpers en grootmeesters te zien waren. De belevingswerelden Bouw & Tuin en Interieur & Decoratie werden gekenmerkt door de intieme, warme sfeer en de verzorgde uitstraling. Met de komst van ontwerpers uit binnen- en buitenland naar D-Day Design werd een gevarieerd aanbod op designgebied gepresenteerd.Al in aanloop naar de beurs bleek de samenwerking tussen de organisatie Woon Mooi en D-Day Design een gouden greep te zijn. "De aanmelding bleven binnenstromen en uiteindelijk hebben we zelfs enkele designers teleur moeten stellen omdat er geen mogelijkheid was om nog verder uit te breiden.", vertelt initiatiefneemster Hester Coolen. Hoewel de openingsveiling tijdens Woon Mooi Exclusief nog wat afwachtend werd gadegeslagen door de bezoekers, werd dit ruimschoots goed gemaakt tijdens de slotveiling op zondag 23 oktober. "Er zijn zelfs bezoekers speciaal teruggekomen voor de veiling om mee te kunnen bieden op hun favoriete designstukken!" vervolgt Coolen enthousiast.

Ondanks de zware tijden in de woonbranche heeft Woon Mooi in 2011 op alle fronten een positieve groei doorgemaakt. "We hebben een prachtig gevulde beurs neer weten te zetten met een oppervlakte van 14.000 m2, 175 deelnemers, inclusief participanten in D-Day Design en ruim 9.300 bezoekers. Met het oog op de nasleep van de economische crisis is dat een prestatie waar we als organisatie zeker niet ontevreden over zijn.", aldus beursmanager Erik Panis.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist