Interieuradvies

Puur woongenot dankzij een beetje hulp!

Interieurstyling is meer dan een verzameling van meubels en accessoires. Het is een ingewikkeld samenspel van kleuren en materialen, lichtinval en routing en ga zo maar door. Een interieuradvies wordt pas een succes als er voldoende rekening is gehouden met al die specifieke mogelijkheden van een ruimte en de individuele situatie, wensen en leefstijl van de bewoners.

Er is dus geen standaardrecept voor een optimale ruimtebeleving, omdat mensen verschillen. De één voelt zich prettig in een ruime en lichte ruimte en de ander is juist gelukkig in een kleine, volle ruimte. Daarnaast spelen ook emotionele aspecten een rol in de beleving van ruimte zoals bijvoorbeeld geur, geluid, lichtinval en privacy. En niet te vergeten maatschappelijke ontwikkelingen als trends. Bedenk maar eens hoe anders interieurs er 30 of 40 jaar geleden uitzagen!

Zoals gezegd, een ingewikkeld samenspel, maar een interieuradviseur kan u daarbij helpen. Hij of zij ontwerpt de totale indeling en richt de ruimte in. En kan u niet alleen adviseren over de keuze van kleuren en materialen van wand-, vloer-, raam- en plafondbedekking, maar ook over de meubelopstellingen, accessoires en bijvoorbeeld een openhaard of verlichting.

Een interieuradviseur heeft kennis en vaardigheden om de indeling en styling van uw huis volgens een plan te benaderen en is op de hoogte van de laatste trends. Waardoor de mogelijkheden en onmogelijkheden voor uw specifieke woonsituatie duidelijk worden en u goed inzicht krijgt in het uiteindelijke resultaat. Zodat u voortaan leeft in een interieur dat gemaakt is voor uw woonwensen en leefstijl en u zich thuis voelt in uw huis.

Een beetje hulp met uw interieurstyling kan dus helpen om tot een beter resultaat te komen. Alle op WonenWonen.nl getoonde bedrijven zijn 5-sterrenspecialist en staan graag voor u klaar.

Met speciale dank aan Ilona Kok & Mira Peeters, interieurstylistes Studio Binnen

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Interieurstyling?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist