Haal de lente bij je in huis!

De perfecte tijd om met interieur bezig te zijn

De eerste zonnestralen schijnen weer naar binnen en de voorjaarskriebels beginnen toe te nemen! Het ijs is gesmolten en de krokussen en narcissen laten hun kopjes zien. Het blijft langer licht en je krijgt steeds meer energie! Energie die je steekt in het opschonen van de tuin en wellicht een voorjaarsschoonmaak in huis. De perfecte tijd om in huis met het interieur bezig te zijn!

Verander eens de kleuren in de woonkamer. Dit kan heel simpel door de kussenhoesjes te verwisselen en de plantenpotten te veranderen. En met behulp van kaarsen, kandelaars en waxinelichtjes kleur in het huis te brengen.Qua kleur is een pastelpallet mooi of juist wat heftiger door frisse kleuren te mixen. Denk daarbij aan roze, paars, geel en blauw; verrassend!

Als je net iets verder wilt gaan dan alleen de accessoires te verwisselen, kan men ook kiezen voor een andere kleur op de muur. Kijk uit met dat een te knallende of donkere kleur. Dit zou onbedoeld de ruimte kunnen verkleinen.

Tip: Painting the Past heeft een heel mooi kleuren pallet.

Ook de kunstwerken aan de muur mogen een keer verwisseld of op een ander plekje gehangen worden. Dit kan gemakkelijk met een ophangsysteem, zodat er geen gaten in de muur geboord te hoeven worden. Print eens foto’s uit in zwart-wit of sepia en hang dit eens in een groep bij elkaar.

Ben je niet tevreden over de grootte van je hal of woonkamer? Hang dan eens een grote spiegel op. Deze weerkaatst het mooie lentelicht en vergroot optisch de ruimte. In plaats van een grote spiegel kan men ook door meerdere spiegels te groeperen een sfeervol en ruimtelijk effect verkrijgen.

Sommige hebben meteen ideeën en veranderen elk seizoen hun huis. Heb jij dat niet, dan kan een interieurstylist je daarbij helpen.

Met dank aan Wilma Termaat van Wil2style

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Interieurstyling?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist