Welke bank past bij jouw interieurstijl?

over smaak valt niet te twisten

Bij het kiezen van een bank voor de woonkamer is het belangrijk om rekening te houden met de stijl van de ruimte. Iedere interieurstijl heeft namelijk eigen kenmerken en daarom is het goed om te kijken welke bank het beste past in die ruimte. In deze blog lees je precies welke bank je in jouw interieur kunt plaatsen.

#1. Scandinavisch
Deze stijl kenmerkt zich door natuurlijke kleuren en materialen. Een bank die hier goed bij past is een bank in een neutrale kleur, zoals bruin of wit bijvoorbeeld. Vergeet het onderstel niet! Kies hierbij voor houten poten, zodat het helemaal bij de rest van het interieur past. Door dit door te voeren zorg je ervoor dat het mooi blend met de rest van de meubels in de woonkamer.

#2. Industrieel
In een industrieel interieur zien we veel metaal, bakstenen en stoere materialen. Een bank die hier goed bij past is een donkere bank in de kleur zwart of bruin. Door te kiezen voor een metalen onderstel creëer je een industriële uitstraling. Op zoek naar een mooie, stoere bank? Neem dan eens online een kijkje bij SEVN banken. Zij hebben een breed assortiment aan banken voor iedere interieurstijl. Hierdoor zit er altijd een bank bij die past bij jouw interieur.

#3. Minimalistisch
Een minimalistische stijl is eenvoudig en strak. De focus ligt vooral op functionaliteit en eenvoudige vormen. Kies hierbij een bank die past bij deze stijl en die een neutrale kleur heeft, zoals grijs, beige of wit. Een bank met een strakke vorm en weinig details is ook een musthave.

#4. Traditioneel
Een traditioneel interieur is elegant en klassiek. In dit interieur zien we veel details en versieringen. Een bank die hier perfect bij past is een gestoffeerde bank in een donkere kleur, zoals bruin of bordeauxrood. Denk ook aan veel details, zoals knopen op de bank bijvoorbeeld. Een bank met houten poten en een ronde vorm staat mooi, omdat het past bij de klassieke uitstraling van de ruimte.

#5. Botanisch
In een botanisch interieur zien we veel planten, natuurlijke materialen en veel groentinten. Kies daarom een bank uit die past bij deze natuurlijke uitstraling. Een bank die prachtig in zo’n interieur staat is een gestoffeerde bank in een neutrale kleur. Dit staat mooi bij de andere elementen in huis en op die manier zorg je ervoor dat dit de botanische sfeer versterkt. Wil jij uit je comfortzone gaan? Kies dan voor een groene bank. Hierdoor creëer je een blikvanger in de woonkamer en blend het mooi in je interieur met de planten en andere items.

Kijk dus goed naar wat jij voor interieurstijl hebt en zoek hierbij een geschikte bank uit. Op die manier staat het mooi bij de rest van het interieur en zorg je ervoor dat het een mooi geheel wordt.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist