Welk bureau

past het beste bij mijn thuiswerkplek?

In de toekomst gaan we steeds meer thuiswerken. Veel mensen gingen van een verstelbaar bureau op kantoor naar een keukentafel thuis. Voor een paar dagen kan de keukentafel uitkomst bieden, maar dit is ergonomisch onverantwoord. Doordat thuiswerken het nieuwe normaal wordt, is het nú de tijd om een kwalitatief en ergonomisch bureau te kopen. Maar welke past het beste bij jouw thuiswerkplek? Dat ga je lezen in deze blog!

Waarom heb je een goed bureau nodig?
Een ergonomisch bureau hoort nou eenmaal op de thuiswerkplek. Een ergonomisch bureau zorgt ervoor dat jij net zo productief kan zijn als op kantoor. Ergonomisch thuiswerken betekent dat je een goede lichaamshouding aanhoudt tijdens het werken. Met een goede lichaamshouding voorkom je lichamelijke klachten en gaat jouw productiviteit omhoog. Elk bureau is weer anders, hierdoor is het belangrijk om voor een verstelbaar bureau te gaan. Hierdoor kan jij het bureau aanpassen aan jouw lichaam. Weet je wat nog beter is? Staand werken! Door staand te werken, zorg jij voor meer focus en creativiteit.

Welk soort bureau past bij mij?
Als eerste moet je beslissen of jij een zit-zit bureau wilt, of een zit-sta bureau. Het verschil tussen beide is dat je bij een zit-sta bureau de hoogte zo kunt aanpassen dat je kunt staan. Staand werken heeft meerdere voordelen. Het afwisselen van staan en zitten zorgt voor een betere doorbloeding. Het gevolg is dat je een betere concentratie en productiviteit krijgt. 

Soort bureau gekozen? Mooi! Nu kan je naar de afmetingen kijken. De bureaus op de SKEPP webshop zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen. Zo kun je kiezen voor een lengte variërend tussen de 120 en 180 cm. Ook zijn er veel bureaus waar je eenvoudig de kleur van het blad en van het onderstel kunt veranderen. Zo kies jij voor jouw eigen bureau! 

Benieuwd naar meer?
Ben je enthousiast geworden naar bureaus voor jouw thuiswerkplek? Neem dan eens een kijkje op de SKEPP webshop. Hier zijn meerdere bureaus te vinden voor jouw thuiswerkplek. Ook kun je kiezen voor een complete thuiswerkset! Lekker makkelijk, toch?

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist