Villeroy & Boch huisparfums

Smells good, looks good too!

Naast een parfum voor zichzelf, kiezen mensen tegenwoordig ook steeds vaker voor een lekkere geur in huis. Exclusief voor Villeroy & Boch hebben hoogstaande Franse parfumeries zes verschillende lijnen ontwikkeld die voor iedere neus wat wils heeft. Maar het oog wil ook wat. Om van huisparfums lifestyleproducten te maken, is er veel aandacht besteed aan de houder. Met de premium porseleinen elementen, het design en de decoratie, die afgestemd zijn op de geur, wordt elke ruimte nu met een heerlijke geur én een mooi woonitem opgefleurd!

Kies voor fris, elegant of spicy
Een geur is persoonlijk. Wat de één lekker vindt, vindt de ander helemaal niets. De zes verschillende huisparfumlijnen van Villeroy & Boch hebben ieder hun eigen karakter. Van fris, elegant tot spicy en bloemachtig. De sfeer die je thuis of op je werk wilt creëren, zit er dus zeker tussen. Kies uit Matin au Jardin, Urban Oasis, 1001 Épices, Dragons Orchid, Esprit de Noël, en L’ile aux Fleurs. Er zijn drie varianten: een parfumspray, geurkaars en geurstokjes. De huisparfums zijn op basis van natuurlijke en essentiële oliën, worden geproduceerd in Frankrijk en zitten in een mooie giftset.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist