van Esch woonacccessoires

Frame wandkapstok, spiegel en paraplubak

van Esch heeft opnieuw de handen ineen geslagen met het Duitse ontwerpduo kaschkasch. Het resultaat: grafische wandkapstok Frame W, spiegel Frame S en paraplubak Frame P. De ontwerpen van gepoedercoat staal springen direct in het oog door hun integrerende lijnenspel en omlijsten jassen en paraplus met een krachtig kader. De nieuwe producten vormen een ijzersterke eenheid met grafisch garderoberek Frame en zijn vanaf nu verkrijgbaar

Eén Frame, vier mogelijkheden
Het intrigerende lijnenspel van Frame W en Frame S nodigt uit om te spelen met grafische vormen. De wandkapstok en spiegel zijn op vier verschillende manieren aan de wand te monteren en bieden zo steeds een nieuw perspectief. Zeker als je meerdere Frames combineert.

Grafisch statement

Met de nieuwe Frame producten maak je een grafisch statement in de hal of garderobe. Bovendien zijn ze niet alleen mooi, maar ook functioneel. Zo is paraplubak Frame P uitgerust met een lekbak van rubber. En is Frame S een spiegel en wandkapstok in één.

Laswerk in eigen fabriek
Ontwerpduo kaschkasch ontwierp eerder al het veelzijdige garderoberek Frame voor van Esch. Ontwerpers Florian Kallus en Sebastian Schneider blinken uit in slimme modulaire designs en tijdloze stukken. "We zijn heel blij met deze nieuwe samenwerking met kaschkasch. De ontwerpers houden net als wij van ‘maken’ en van tijdloos, functioneel design", vertelt directeur Simon van Esch. "Alle Frame producten worden gemaakt in onze eigen fabriek in Goirle. Hier lassen onze vakmensen de buizen bijna naadloos aan elkaar."

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist