Tijd om je huis in een nieuwe sfeer te steken?

poster maken?

Is je huis toe aan een complete restyling? Of heb je behoefte aan wat nieuwe items die de ruimtes opfleuren? Wij helpen je graag verder. We weten namelijk als geen ander dat het lastig kan zijn om je woning wat extra sfeer te geven. Ben je op zoek naar wat meer inspiratie? Lees dan onderstaand artikel en leef je uit.

Zorg voor mooie muren

Hoewel het stylen van muren niet meteen in je op zal komen wanneer je denkt aan het creëren van sfeer, is het toch een belangrijk onderdeel van de meeste ruimtes. Wanneer je huis een hoog plafond heeft zorgen de muren voor een koude en kille uitstraling. Dit komt doordat er vaak voor een neutrale kleur wordt gekozen. Wil je wat extra sfeer toevoegen door je muren te restylen? Denk dan eens aan een wat warmere kleur of pak uit met een behang met een print. Een andere goede optie zijn bijvoorbeeld schilderijen of posters. Je kunt eenvoudig een eigen poster maken om ervoor te zorgen dat het past bij de rest van de ruimte. Het is makkelijk om te doen en het geeft een verbluffend resultaat.

Creëer sfeer met oude materialen

Woon je in een nieuwbouwhuis? Dan kun je eenvoudig extra sfeer creëren door oude materialen te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een houten vloer van oude vloerdelen of vervang de handvatten en frontjes van je keuken. Een kleine aanpassing kan al voor een groot verschil zorgen.

Het gebruik van licht

Licht is zeer bepalend in de gezelligheid en sfeer van een ruimte. Wil je met licht een gezellige sfeer creëren? Kies dan voor warme lampen en laat wit licht zoveel mogelijk achterwege. Wit licht is vaak fel en geeft een minder warm gevoel. Een andere tip is om gebruik te maken van verschillende lichtbronnen. Denk hierbij aan een hanglamp, staande lamp of tafellamp.

Het belang van raamdecoratie

Raamdecoratie zorgt er niet alleen voor dat je het raam kunt verduisteren, maar het zorgt ook nog eens voor een fijne sfeer in het huis. Wanneer je 's avonds op de bank zit en een film kijkt, is het ook meteen veel gezelliger wanneer je de gordijnen dicht doet. Raamdecoratie waarmee je karakter toevoegt aan je huis zijn zware gordijnen, houten jaloezieën en shutters.

 

Woon je in een nieuwbouwhuis en mist het nog wat sfeer? Neem bovenstaande tips dan nog eens rustig door en kijk wat bij jouw woning past. Het aankleden van de muren en het juiste gebruik van licht kunnen al een groot verschil maken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist