Thonet S 1300 tafelsysteem

Intelligent, functioneel, efficiënt

Met het nieuwe S 1300 tafelsysteem presenteert Thonet een intelligente oplossing voor de project- en kantoorsector. De ontwerpstudio Delphin Design uit Berlijn ontwikkelde dit functionele tafelsysteem met een gepatenteerde techniek die het mogelijk maakt dat de poten in het werkblad kunnen worden geschroefd zonder gebruik te maken van gereedschap. Het gehele tafelsysteem kan snel en veilig worden gemonteerd en gedemonteerd.

Een intelligent systeem
De gepatenteerde technologie van het syteem is volledig geïntegreerd in de bovenzijde van de tafelpoot. De poot kan eenvoudig aan het tafelblad worden bevestigd door deze vast te draaien aan de montageplaat. Schroeven en gereedschap zijn hiervoor niet nodig. Elke montageplaat kan twee of vier tafelbladen verbinden, waardoor complexe tafelopstellingen kunnen worden gerealiseerd met een minimaal aantal tafelpoten. Volgens de ontwerpers, Thomas Wagner en Dirk Loff: "De bovenkant van de poten biedt een groot draagvlak dat optimale stabiliteit biedt. Dit element loopt spits naar beneden toe en komt samen in een slanke ronde buis. De grootte van de poten is tot een minimum beperkt hetgeen een lichte, transparante look geeft en zorgt voor veel beenruimte. "

Materialen, afwerking en accesoires
De modulaire tafelbladen zijn beschikbaar in verschillende maten en een range van combinaties van eenvoudige tafel tot zeer royale vergadertafelsystemen.

Naast de standaard tafelblad maten (70 cm x 140 cm / 80 cm x 160 cm / 90 cm x 180 cm) en de bijpassende hoek- en kwadrant verbindingselementen, zijn ook op maat gemaakte ontwerpen te bestellen. De tafelbladen zijn beschikbaar in beuken, ahorn, essen, kersen, eiken en walnoot fineer. De verbindingselementen voor de verchroomde poten zijn ook beschikbaar in gepolijst aluminium.

Additionele componenten bieden verticale en horizontale kabelgoten en het systeem kan worden uitgerust met media-aansluitingen. Afhankelijk van de behoefte van de eindgebruiker zijn verschillende knieschotten beschikbaar. Het S 1300 tafelsysteem is gemakkelijk te vervoeren en neemt in de opslag weinig ruimte in.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tafels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist