Team 7 bijzettafels

Tree O

De natuur als voorbeeld: drie slanke boomstammen groeien tot in de hemel, worden een eenheid en dragen met hun takken – als het ware zwevend – een kruin uit natuurhout of wit marmer. De cirkelvormige opening in het midden maakt het mooie kernhout van de elegante houtverbinding zichtbaar en functioneert als praktische greep om de bijzettafel makkelijk te dragen. De bovenkant van het centrale knooppunt is even hoog als het ronde blad en vormt zo een extra steun. Alleenstaand of in een groep geschikt, makkelijk verplaatsbaar en met twee praktische hoogtes is de treeO bijzettafel een perfecte metgezel in elke woonruimte. Verkrijgbaar in edel notelaar en sterke eik.TEAM 7 Natürlich Wohnen GmbH
TEAM 7 werd 50 jaar geleden opgericht als kleine schrijnwerkerij in Ried im Innkreis, in het centrum van Noord-Oostenrijk. Vandaag de dag is het de Europese leider in de productie van natuurhouten meubilair. Sinds de lancering hebben de oprichters vanuit hun pioniersmentaliteit en engagement voor het milieu, gekozen voor ecologische, duurzame materialen en hun passie voor hout gecombineerd met hedendaags design. Het productieproces is in elke stap toegespitst op maatwerk, van de individuele keuze van de materialen tot de modulaire indeling die het best past bij de woninginrichting van de klant. TEAM 7 stelt 630 medewerkers tewerk, actief op drie locaties in Oostenrijk en de zagerijen in Hongarije. Het produceert keukens, tafels, stoelen, accessoires, koffietafels en volledig gamma voor het home office en slaapkamers. TEAM 7, it’s a tree story.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tafels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist