Robuust wonen

wint aan populariteit

Het robuust wonen is steeds vaker van deze tijd. Veel mensen vinden het fijn omdat er door de robuuste meubelen veel rust in huis komt. Bijvoorbeeld als je thuis een witte muur hebt en een mooie bruine bank. Als het mooie daglicht naar binnen schijnt lijkt het altijd zomers warm. Door deze stijl van wonen creëer je een ontspannen sfeer in het huis. Zo kan je elke dag genieten van je robuust ingerichte woonkamer. Als je bijvoorbeeld in de avond lekker naar een film of serie wil kijken, kan je ontspannen achterover op de bank gaan liggen met een warm kopje koffie erbij. Door houten koffietafeltjes maak je je woonkamer weer een beetje uniek. Deze koffietafels zijn niet zwaar en makkelijk te verplaatsen naar alle gaten en hoeken van het huis. Zo kan je een koffietafel ook gebruiken op je slaapkamer om een paar kleine spullen op te leggen zoals je wekker, portemonnee of telefoon.

Robuust meets landelijk wonen
Robuust wonen is erg mooi, maar het kan natuurlijk altijd mooier! Bijvoorbeeld als je de robuuste stijl gaat mengen met het landelijk wonen. Op onderstaande foto is erg duidelijk te zien dat de robuuste- en landelijke stijl goed gecombineerd kunnen worden. De elementenbank en de muur maken het wonen landelijk. Het schilderij dat aan de muur hangt, de koffietafels, de stoel en het vloerkleed zorgen voor een robuuste uitstraling. Dit is een voorbeeld van huis dat een landelijk interieur heeft maar de robuuste meubelen erin heeft staan. Deze plofbank is een mengsel van verschillende elementen. Doordat deze bank uit verschillende elementen bestaat is hij heel erg uniek. Je kunt zelf je eigen bank samenstellen. Het schilderij aan de muur past typisch bij robuust wonen. Het geeft een mooie sfeer in de woonkamer en het vult de muur een beetje op.

Robuuste Eettafels
Deze robuuste eettafel met twee metalen kruispoten en een eiken tafelblad is een mooi voorbeeld. Doordat het een dik tafelblad is, heeft de tafel een mooi uiterlijk. Deze tafel kan je natuurlijk mooi in het licht zetten. Als het daglicht erop schijnt lijkt de tafel wel een stuk mooier. Bij deze rustiek eiken eettafel kan er ook een mooie trekstang tussen om het geheel een nog stoerder uiterlijk te geven.

Met dank aan TBLS

Gratis meer informatie over Tafels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*