Odesi salontafels

Level

Gedurende de herfstmaanden verrassen wij u met nieuwe designs van Nederlands ontwerptalent. Vandaag introduceren we de Level salon- en bijzettafels van ontwerper Erik Remmers. Veelzijdig, kleurrijk en vrolijk! Toepasbaar als salontafel, bijzettafel of zelfs als kruk. Nog leuker: maak een eiland van Level tafels.Erik Remmers
“Met de Level wilde ik een ontwerp maken wat mijn persoonlijkheid weerspiegelt: vrolijk, kleurrijk en helder. Geen overbodige franjes of elementen die niets toevoegen aan het ontwerp maar slechts een blad met de benodigde poten. Bij een combinatie van meerdere tafels en verschillende kleuren komt het totaalontwerp echt tot leven.

Het inleggen van de poten op het bovenblad vereist vakmanschap en precisie tijdens het productieproces. Het maakt de tafel speels en zo vormen de poten samen met het blad echt één geheel. Door de verschillende kleuren van de poten is er voor iedereen bovendien een kleur te vinden die bij hem of haar past."

Vriendelijk en speels
De Level is een tafel met een speels en vriendelijk karakter. Doordat de stalen poten bovenin het blad zijn ingefreesd, lopen de ronde lijnen van de poten vloeiend over in het eikenhouten blad. Het ontwerp straalt rust en eenvoud uit. De Level is een leuke tafel voor bij u thuis, maar ook voor in de lobby van een hotel of in de openbare ruimte.

Veelzijdig
De Level is verkrijgbaar in drie maten en 3 kleuren: oranje, cyaan en zwart. Het blad is van robuust eiken en de poten zijn van staal. De stevige constructie maakt het bovendien mogelijk om er op te zitten.
- Level laag (salon- of bijzettafel): ø 70 cm, H 23 cm
- Level middel (salontafel): ø 90 cm, H 30 cm
- Level hoog (kruk- of bijzettafel): ø 40 cm, H 46 cm

Meer info via: www.odesi.nl/level-salontafel-bijzettafel

Kijk voor meer informatie op www.odesi.nl.

Gratis meer informatie over Tafels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*