odesi bijzettafels

Cobra

Cobra is een nieuw klein en sierlijk bijzettafeltje van Nederlandse bodem voor bij bank, bed of zomaar als los object. Cobra is ontworpen doorKees Marcelisen is verkrijgbaar in vier kleuren: wit, oranje en 2 grijstinten.

Het verhaal achter De Cobra
Kees Marcelis: ‘Het idee voor de Cobra is voortgekomen uit een persoonlijke behoefte. Ik wilde een praktisch tafeltje dat dicht bij de bank kan staan, maar dat je niet direct zou herkennen als bijzettafel. Het mooiste van dit ontwerp vind ik de vloeiende lijn. Hierdoor is het los van zijn functie een aantrekkelijk object, bijna een sculptuur. Maar vergis je niet, er zit een doelmatig idee achter het ontwerp. De rug van de Cobra is gebogen en wordt naar boven toe steeds dunner, hierdoor kan hij perfect over andere meubels geplaats worden. De ronde voet schuif je onder bank of bed zodat het blad erboven zweeft. Tegen het einde van het ontwerpproces - toen de tafel concrete vormen kreeg - zag ik de gelijkenis met de mysterieuze slang die oprijst uit zijn mand. Een naam was toen snel gevonden: Cobra! Een gevaarlijk mooi maatje naast de bank!

Stevig op zijn plaats
De Cobra is verzwaard met een ronde voet van metaal. Door het toegevoegde gewicht staat de Cobra zeer stabiel. Aan de onderkant van de voet is vilt geplaatst om de vloer te beschermen. Schuiven op een gladde vloer is hierdoor ook mogelijk.

Gebogen hout.
Het lijf van de Cobra is gemaakt uit één geheel van gebogen hout. De lak is gespoten in een zijdeglans afwerking in vier kleuren wit, oranje en 2 grijstinten.

Ook spannend naast het bed
Door zijn universele vorm is de Cobra erg veelzijdig. Gebruik hem naast je bed als een nachttafel. Ideaal om een boek, glas water of een telefoon binnen handbereik te hebben.

Over de ontwerper:
Kees Marcelis, van huis uit interieurarchitect, heeft zijn studio in de Arnhemse binnenstad (studiokeesmarcelis). Hij ‘doet’ inmiddels allang niet meer alleen interieur, maar sinds een aantal jaar ook architectuur en productontwerp: laatste wapenfeiten: een geheel door de studio ontworpen en gerealiseerde villa op de Utrechtse Heuvelrug en het ontwerp voor een nieuwe bloemenkiosk op de Jansplaats in Arnhem (oplevering januari 2013). Inspiratie doet Kees op tijdens zijn reizen, hij was onlangs in Japan.

Meer weten of online kopen?

Wilt u meer weten of wilt u deze tafel direct aanschaffen? Kijk snel op: www.odesi.nl/cobra-bijzettafel

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Odesi Dutch design ?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist