Linteloo tafels

Trunk door Roderick Vos

Voor mij zijn de organische vormen van boomstammen fascinerend door de ogenschijnlijke eenvoud en schoonheid. Voor deze nieuwe eikenhouten Linteloo tafel TRUNK is met behulp c.n.c freestechniek een nieuwe, innovatieve, textuur aan de eiken plank aangebracht, waardoor deze een ambachtelijke, tactiele uitstraling krijgt. Door de aangebrachte textuur heeft deze geoliede tafel serie ( eettafel en salontafel ) een doorleefd uiterlijk. Trunk is knock down, en wordt door 6 speciaal ontwikkelde bouten aan elkaar gemonteerd.

Deze uit een speciale koper-legering gegoten verbindings details zijn niet verborgen maar juist in het zicht gehouden. Dat technische aspect van dit ontwerp is mede het detail dat de tafel zo uniek maakt.

“je ziet in 1 oogopslag hoe de tafel is gemaakt’, en dat maakt de tafel mijns inziens zo sympathiek”.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tafels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist