karat tafels

Automatisch uitschuifbaar

 

Karat biedt een ruime collectie design meubels. Tijdens de IMM in Keulen presenteerde het Nederlandse designmerk een unieke noviteit. Uitschuifbare tafels zijn er al heel lang. Karat is echter de eerste met een tafel die automatisch uitschuift. Het getrek uitschuifbare delen hoort hiermee tot het verleden. Met één simpele druk op de bijbehorende afstandsbediening creëer je gemakkelijk extra ruimte aan tafel.

Maak uw woning compleet met de prachtige moderne meubels van Karat. De meubelcollectie kenmerkt zich door prachtige, strak design en biedt voor ieder wat wils. De collectie van Karat meubelen bestaat uit stoelen, kasten en tafels die uitstekend tot hun recht komen in een modern interieur.

Karat meubels in iedere gewenste kleur
Meubels van Karat kunnen in een door u gewenste kleuren uitgevoerd. Dankzij een scala aan kleuren kunt u altijd  het meubel op de rest van het interieur van uw woning afstemmen. Daarnaast zijn de meubels van de beste materialen gemaakt om een lange levensduur te garanderen. U kunt dus jarenlang van de meubels genieten.
Kijk voor meer informatie op https://www.karat.nu/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tafels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist