De Clay tafel werd voor het eerst gepresenteerd op de Salone del Mobile 2015 in Milaan. Tijdens de beurs werd deze eyecatcher bewonderd om zijn vormen en door duizenden handen getest op zijn stabiliteit. Veel mensen zakten door de knieën, om te zien en om te begrijpen hoe de iconische basis met gemak het tafelblad de benodigde stabiliteit kon geven.

Natuurlijk is hier een langdurig proces aan voorafgegaan. Het ontwerp van Marc Krusin voor Desalto is een bijzondere mix van vormen en balans, waarmee de ontwerper én Desalto een perfect staaltje vakmanschap en oog voor detail hebben laten zien.

De Clay tafel sleept niet voor niets de ene award na de andere binnen, zoals de Iconic Design Award 2015, Good Design Award 2016 en de Red Dot Award in de categorie: Product Design 2016

Ook de pasta uitvoeringen van de Clay tafel hebben vanaf de eerste dag bewondering geoogst. Pure materialen met een bijzondere en warme uitstraling. In eerste instantie was er alleen de ‘lava stone pasta’. Een sterk vulkanisch materiaal wat met een speciaal mes, met de hand op de tafel wordt aangebracht. Net zoals de andere ‘stone pasta’s: de tufo stone, de grey luna en de black concrete, die het jaar daarop verschenen.

Na de ronde Clay tafel volgde ook de ovale vorm en de Mini-Clay. Dit jaar werden er weer drie nieuwe pasta’s gepresenteerd, op basis van een innovatieve mix van hars en metaal: de metal rusty, metal grey en metal bronze.

Maten Clay tafel
Rond: 120, 140, 160 en 180 diameter

Ovaal: 160x110, 180x120, 200x120, 220x120cm

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tafels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist