Castelijn

Nonchalant lijnenspel van stroken


Nonchalant lijnenspel van stroken, zo zou je de LV-strokentafel – in 2006 ontworpen door Marieke Castelijn - kunnen omschrijven.

Nonchalant, maar wél doordacht, want met de strokentafel kunt u uw eigen unieke tafel samenstellen. Op 100, 120 of 160cm bladdiepte kan met stroken van 20, 30, 40 of 50 cm breed een tafellengte tussen de 160 en 310cm worden gemaakt. Maar niet alleen de lengte, óók het ritme van de naden bepaalt u. Wordt het een strakke herhaling van steeds dezelfde bladstroken, of een mooie mix van verschillende breedtematen? En dan hebben we nog de uitvoering: wordt het een tafel helemaal in noten of eiken, kiest u ‘m in één lakkleur en past u verschillende structuren als uni, effect of hoogglans toe, óf gaat u nóg een stapje verder en mixt u naast maten en structuren ook de kleuren door elkaar? Bij deze tafel kunt ú nu even ontwerper zijn…

Angst voor een tijdelijk karakter van een gewaagde samenstelling hoeft u overigens niet te hebben, want de demontabele stroken uit het blad zijn altijd weer te vervangen door nieuwe stroken. Handig voor kleurwijzigingen of eventuele beschadigingen. Kortom: één tafel met véél mogelijkheden. En als het u téveel wordt, dan kunt u de gespecialiseerd hulp inroepen van onze creatieve dealers.

 

Voor meer informatie over onze andere collecties en dealers in uw omgeving, zie www.castelijn.nl/wonen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist