Stijlvol opruimen

ga voor een rustig huis

Rommel in huis hebben we allemaal wel eens, maar weet je niet hoe je dit op een makkelijke manier kunt aanpakken? Wij geven je graag een aantal stijlvolle tips. Zo krijg jij een rustig en opgeruimd huis, zonder grote moeite.

De basis
Als je aan opbergen denkt zul je al gauw denken aan een opbergkast. Tegenwoordig heb je hier steeds meer prachtige varianten van. Voor elke woonstijl en smaak is er wel een goede optie. Houd je van minimalistisch en natuurlijke, basic items dan zul je de kasten uit de collectie van Kave Home wel kunnen waarderen. Maar je ziet ook veel opbergkasten met een industriële look. Een opbergkast biedt je in ieder geval heel veel extra opbergruimte.

Combineren maar!
Houd jij van gezelligheid in huis en leuke hoekjes creëren? Kies dan voor een mooi dressoir. Zo kun je opbergen en een stijlvolle hoek creëren perfect combineren. Dressoirs hebben vaak de ideale hoogte om de mooiste accessoires op te plaatsen. Hang er een spiegel boven voor een extra dimensie in de ruimte of zet een mooi schilderij neer. Style het dressoir af met een vaas met droogbloemen en een gezellig hoekje met kaarsen. Ook dressoirs vind je in elke stijl die je maar kunt bedenken.

Show it
Wil je graag jouw rommel achter gesloten deuren kunnen opbergen, maar heb je wel een aantal pronkstukken die gezien mogen worden? Dan is een vitrinekast perfect voor jou. Ga voor een kast waarbij de onderkant dicht is, hier leg je alle rommel neer die niemand hoeft te zien. In het bovenste gedeelte plaats je jouw mooiste servies en decoratie achter het glas. Zo heb je een minimuseum in huis én kun je op een stijlvolle manier opbergen. Ideaal!

Opgeruimd staat netjes
Wonen er kinderen in huis? Dan zul je gegarandeerd last hebben van rondslingerend speelgoed. Doop een stijlvolle opbergkist om tot speelgoedkist. Het staat leuk in je interieur, je hebt geen rommel in huis en het is voor je kind duidelijk waar het speelgoed opgeruimd moet worden. Een win-win situatie. Manden zijn tegenwoordig ook helemaal hip. Zeker in een interieur met natuurlijke kenmerken past dit mooi in het geheel.

Ben jij er klaar voor om de rommel in jouw huis aan te pakken? Bij Sohome shop je de mooiste kasten. Met een score van een 9 zijn veel tevreden klanten je voorgegaan. Lees hier alle Sohome reviews

 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist