Stelton

elegante Ora collectie

De twee Italiaanse ontwerpers, Daniel Debiasi en Federico Sandri, zijn het brein achter de Ora collectie welke wordt gekenmerkt door zijn harmonieuze en organische uitstraling. Het ontwerpconcept was om een ​​reeks producten te creëren die niet uit alledaagse voorwerpen bestaan, maar juist designer items zijn die een leven lang meegaan. De Ora collectie omvat schalen en kandelaars in verschillende vormen en wordt dit voorjaar uitgebreid met prachtige vasen.

Ora speelt met de contrasten tussen eenvoudig ruw staal, zachte organische vormen en kalmerende kleuren. Deze synergie van vormen en materialen resulteert in een warme, minimalistische elegantie.

De matte buitenkant en glanzende binnenkant van de Ora vasen creëren een spel van licht en reflectie, onderbroken door de karakteristieke stalen rand. Deze rand geeft een verrassende dimensie aan de zachte vormen. De schalen zijn verkrijgbaar in drie maten en twee verschillende kleur collecties.

Met de eindeloze combinatiemogelijkheden kun je precies die sfeer creëren die je wilt. De vele elementen maken Ora tot een perfect cadeau voor de designliefhebber die tijdloos design en hoge kwaliteit waardeert.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist