Steeds meer mensen willen kunst in huis

Kunstuitleen

Al een paar jaar op rij zie je dat steeds meer mensen kiezen voor echte kunst in huis. Dat komt omdat kunst uniek is. Echte kunst staat of hangt niet bij iedereen in huis, maar verrijkt wel je interieur omdat je kunst persoonlijk kiest. Wanneer je voor kunst kiest ga je voor een object of een schilderij dat je aanspreekt, dat je emoties en gevoelens verwoord. Kunst is dus een hele mooie toevoeging voor je huis en met kunst laat je ook zien waar jezelf voor staat. Door naar kunst te kijken worden we blij en als we blij zijn voelen we ons gelukkiger. Onderzoek wijst uit dat mensen met kunst in huis minder stressgevoelig zijn. Er is een groot aanbod aan kunst en er zal dan ook altijd een object of een schilderij bij zijn dat je aanspreekt.

Kunst kopen of huren?

Ook al is kunst uniek en een prima investering, niet iedereen heeft zoveel geld om echte kunst te kunnen kopen. Om toch kunst in je huis te kunnen hangen of zetten, kun je bij Kunstgalerie Abraham Art in Eindhoven kunstwerken kopen, maar ook huren. Dan betaal je hiervoor een vast bedrag per maand waarvan een deel in een soort spaarpot wordt gestopt. Wil je het kunstwerk later toch kopen dan wordt dat deel van het betaalde ‘huurbedrag’ afgetrokken van het bedrag dat het kunstwerk kost. Je kunt ook voor het kopen of huren van originele werken van gerenommeerde (hedendaagse) kunstenaars terecht bij Kunstuitleen Amsterdam. Ook zij zijn een Abraham Art Kunstgalerie en leveren kunst volgens hetzelfde principe; kopen of huren. Het grote voordeel van huren is dat je voor een klein bedrag ook twee kunstwerken kunt huren.
 

Proefplaatsing van kunst of advies over kunst

Kunst is uniek net als je eigen persoonlijkheid. Maar dat wil nog niet zeggen dat kunst dat je mooi vindt ook in je huis of interieur past. Dat kun je pas zien als het in je huis staat of hangt. Aan kunst zul je ook moeten wennen en dat is de reden dat Abraham Art Kunstgalerie de mogelijkheid biedt tot een proefplaatsing. Op de internetsite van Abraham Art Kunstgalerie kun je één of meerdere kunstobjecten uitzoeken die dan kosteloos bij je thuis worden gebracht en neergezet of opgehangen. Zo kun je zelf zien of én waar je het kunstobject of schilderij wil plaatsen eventueel met het nodige advies van degene die het kunstwerk bij je thuisbrengt.
 

Je bepaalt zelf of je de kunst wilt houden, ruilen of terugstuurt

Je kunt ervoor kiezen om meerdere kunststukken op proef in je huis te laten plaatsen. Je kunt zelf bepalen of je die kunst wilt houden, ruilen of terugstuurt. Wil je de kunst niet houden dan wordt deze, kosteloos, weer opgehaald. Heb je meerdere kunststukken ‘gehuurd’ dan betaal je daar een klein bedrag per maand voor waarbij een deel wordt ‘gespaard’. Dat bedrag kan worden gebruikt bij de aankoop van het kunststuk dat je eventueel wel wil behouden. Heb je meerdere kunststukken en wil je maar één kunststuk behouden dan kun je het ‘gespaarde geld’ van de andere stukken ook gebruiken voor je aankoop.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist