sta op stoel

hoeft helemaal niet lelijk te zijn

Wanneer het je steeds meer moeite kost om uit een stoel te komen, kan het gebruik van een sta op stoel het overwegen waard zijn. Zoals de naam van dit type stoel al doet vermoeden, ondersteunt de stoel je op het moment dat je opstaat. Het maakt het leven thuis comfortabeler! Enig nadeel aan de aankoop van een nieuwe stoel is dat deze mogelijk niet direct past bij de rest van je interieur. In dit artikel vind je drie handige tips, die je helpen de stoel subtiel in je interieur te verwerken. 

Tip 1: zoek een stoel bij je interieurstijl 
De makkelijkste manier om je nieuwe sta op stoel op te laten gaan in je interieur, is door de stijl van de stoel aan te laten sluiten bij de rest van het interieur thuis. Kijk eens op een website als Meubelzorg.nl om te zien welke modellen stoelen tegenwoordig aangeboden worden. De grote diversiteit aan modellen maakt dat je vrijwel altijd een stoel vindt, die past bij je bestaande bank en eventuele andere stoelen in huis. Zo hoef je alleen de stoel te vervangen en geen kosten te maken voor een nieuwe bank. Wist je dat een dergelijke partij de stoelen op maat voor je laat maken? Het betekent dat je niet alleen keuze hebt uit talloze stijlen, maar ook uit een zeer groot aantal kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een moderne leren sta op stoel in het rood, of ga voor een model met een stoffen bekleding om de stoel aan te laten sluiten op de bank. 

Tip 2: plaats een aantal kamerplanten rond de stoel 
Een andere manier om een sta op stoel minder op te laten vallen, is het gebruik van enkele kamerplanten rondom de stoel. Zet de kamerplanten bijvoorbeeld in de hoek achter de stoel, of zet deze ernaast. De planten zullen de aandacht trekken, waardoor de stoel wat minder opvalt. Daarbij geven de planten een ruimte meer kleur, wat er eveneens toe kan leiden dat losse meubels minder opvallen. 

Tip 3: gebruik een eyecatcher aan de wand 
Vergelijkbaar met het gebruik van verschillende kamerplanten rond de sta op stoel, kun je er ook voor kiezen om een eyecatcher aan de wand op te hangen. Denk bij een eyecatcher bijvoorbeeld aan een mooie, grote klok voor aan de wand. Of wat te denken van bijvoorbeeld een schilderij? Ze zorgen er niet alleen voor dat de sta op stoel minder op zal vallen in je interieur. Ook trekt het de aandacht van mensen weg bij rommelige hoekjes in de woning! 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist