Paper Vase

nu ook in gijs, zilver en met het Melkmeisje van Vermeer

De Paper Vase Cover papieren vouwvaas, waarmee u in een handomdraai zelf een moderne designvaas creëert, is er nu ook in de kleuren grijs en zilver en met het Melkmeisje van Vermeer. Met de kleuren groen, zwart en wit is de Paper Vase Cover nu bij morethanhip.nl verkrijgbaar in zes verschillende uitvoeringen.

De vouwvaas is een ontwerp van de Nederlandse designer Pepe Heykoop en wordt onder de hoede van de Tiny Miracles Foundation gemaakt in Mumbai, India. Het doel van dit project is het economisch zelfstandig maken van de ‘Pardeshi’, een gemeenschap van zo’n 700 mensen die op straat leeft in het red light district van deze miljoenenstad. Het produceren van de Paper Vase Cover is voor de Pardeshi een unieke mogelijkheid om hun armoedecirkel te doorbreken.

Vouw zelf je eigen designvaas
Door de Paper Vase Cover te vormen langs de voorgevouwen lijntjes maak je je eigen designvaas. Deze past over bijna iedere lege fles en is door de driehoekstructuur op vele manieren te modelleren. De Paper Vase Cover wordt geleverd in een prachtige envelop van hetzelfde materiaal. Het ontwerp van de Nederlandse designer Pepe Heykoop is tijdens de internationale designbeurs imm Köln bekroond met de Interieur Innovatie Award 2013.

Tiny Miracles Foundation
De Paper Vase Cover wordt met de hand gemaakt door Indiase vrouwen, die worden gesteund door de Tiny Miracles Foundation. Dit is een Nederlandse hulporganisatie, die in 2010 is opgericht door Pepe Heykoop’s nicht Laurien Meuter. De ambitie van Tiny Miracles is de Pardeshi te helpen om zelfvoorzienend te worden. Tot voor kort waren de Pardeshi grotendeels afhankelijk van de verkoop van rieten manden, waar echter nauwelijks een markt voor is. Het aanbod van andere banen in deze buurt is zeer beperkt.

Daarom heeft Pepe Heykoop in 2012 zijn atelier in het midden van de gemeenschap opgezet, waar de vrouwen worden opgeleid en een goed salaris ontvangen. Daarnaast zorgt de stichting voor gezondheidszorg, onderwijs voor de kinderen en organiseert zij veel sociale activiteiten voor de gemeenschap.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist