now! by hülsta woonaccessoires

Birdy

 

In mei leggen alle vogels een ei. Bij now! by hülsta ontpopte dat ei zich tot Birdy. De leuke poef in tien tinten schuurwol vervult elke nood aan nestdrang. Een ontwerp van Pascal Bosetti.

Flora én fauna zijn helemaal terug in het interieur. We halen buiten binnen met plantenhoekjes en botanische motieven. Tegelijk maken we er een vrolijke beestenboel van: fauteuils met flamingo’s in kruisjessteek, tapijten in de vorm van walrussen … We zagen het allemaal de revue passeren op de toonaangevende designbeurs Salone del Mobile in Milaan. Birdy past perfect bij die speelse trend.

Grappig accent
Ontwerper van Birdy is Pascal Bosetti (34), een ontwerper uit München die voor zijn vroegere werk in 2015 de German Design Award van de Raad voor Vormgeving in ontvangst mocht nemen. Bosetti probeert in zijn creaties telkens functionaliteit met emotionaliteit te combineren. Met Birdy maakt hij komaf met de loodzware en vaak visueel weinig aantrekkelijke poef in huis. Birdy zorgt voor een grappig accent en past bij tal van interieurstijlen.

Fijn gezelschap voor huismussen
Met Birdy ben je nooit alleen. Pascal Bosetti: “Birdy is er altijd. Hij wacht tot je thuiskomt, klaar om je na een inspannende dag te ontspannen.” Je kunt Birdy niet alleen als poef gebruiken. Het multifunctionele ontwerp is ook handig om extra bezoek op te plaatsen bij een tekort aan zitjes.

Over Birdy
Birdy is verkrijgbaar in tien tinten schuurwol van Kvadrat, namelijk lichtgrijs, paarsgrijs, blauwgrijs, beige, honinggeel, koraalrood, lichtblauw, korenblauw, ijsblauw en grasgroen. Bestellen kan via de webshop van het merk.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist