Nieuwe woonapp OBLY

kijk, kies, deel en ontwerp

OBLY is een nieuwe app op het gebied van wonen en interieur. Het is méér dan een digitaal woonmagazine of moodboard en gaat verder dan alleen inspireren. OBLY is dé app die interieurarchitecten en interieurliefhebbers bij elkaar brengt. OBLY biedt een platform waar gebruikers veel wooninspiratie kunnen opdoen en tevens direct in contact kunnen komen met een interieurarchitect, binnenhuisarchitect of designer. Met OBLY maakt elke woonliefhebber eenvoudig een nieuw thuis!Together we can make it
OBLY is aan de ene kant een prachtig platform waarop interieurprofessionals zoals architecten, interieurvormgevers en interieurdesigners hun ontwerpen en projecten presenteren. Aan de andere kant doen woonliefhebbers via de app wooninspiratie op. In hun eigen profiel kunnen ze andere gebruikers volgen, zien door wie ze gevolgd worden, welke moodboards er gemaakt zijn en wat ze leuk vinden. Het bijzondere aan OBLY is dat de gebruikers direct in contact kunnen komen met professionals om vragen te stellen en hun woonideeën daadwerkelijk mogelijk te maken.

Picture this
Inmiddels zijn er een kleine duizend foto’s te zien van inspirerende interieurs. Maar dit is slechts het begin. Dagelijks selecteert OBLY nieuwe hoogwaardige beelden van bijzondere en originele designers en projecten voor de app. De app biedt de mogelijkheid om te bladeren door prachtige beelden, deze te selecteren, combineren en te bewaren om zo tevens eigen moodboards samen te stellen.

Design Heroes
Naast gerenommeerde merken als Jacco Maris en Sander Mulder, vind je op de app ook speciaal door OBLY geselecteerde beginnende of minder commerciële ontwerpers; de Design Heroes. Dit maakt de app een interessante expositie van spannende ontwerpen en innovatieve interieuroplossingen. De ontwerpen die te vinden zijn op OBLY liggen vaak niet in de ‘standaard woonwinkel’. Bij OBLY kunnen gebruikers direct bij de professionals meer informatie opvragen en zo te weten komen waar een product te koop is.

Dutch Design Week
In het kader van de Design Heroes is OBLY uitgenodigd om de nieuwe app tijdens de Dutch Design Week te presenteren bij YKSI. Op 25, 26 en 27 oktober kan het publiek zowel bij YKSI op de Torenallee 22-04 (Strijp-S) in Eindhoven, als op de beursvloer, voor het eerst live kennismaken met de app, die beschikbaar is voor de Apple iPad.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist