Mozaïek verwerken in je interieur

van hanglamp tot raamfolie

Mozaïek straalt luxe en gezelligheid uit. Het is een techniek waarbij allemaal kleine steentjes naast elkaar worden geplakt of gemetseld. Hierdoor ontstaat er een speels geheel, een kleurrijk patroon of een grote afbeelding. Vroeger werd het vooral gebruikt voor vloeren en wanden, maar tegenwoordig kun je mozaïek op allerlei manieren terugvinden in het interieur.

Oosterse mozaïek hanglamp
Als je wel eens op vakantie bent geweest naar een Oosters land, dan komt zo’n mozaïek lamp je vast bekend voor. Dit soort plafondlampen en hanglampen worden daar veel verkocht. Vaak in knusse winkels in een klein straatje. Natuurlijk kun je deze sfeervolle lampen ook gewoon in een interieurwinkel vinden. De gekleurde details geven je woning meteen een gezellige touch!

Tafel met mozaïek steentjes
Een bistrotafel met mozaïek is geweldig voor op een balkon of terras. Met een smal onderstel van metaal neemt het weinig ruimte in beslag. Combineer dit met een paar elegante stoelen om een chic geheel te creëren. Je kunt ook kiezen voor een kleinere mozaïek bijzettafel. Deze staat leuk naast de bank of met een mooie plant erop. Ben je in een creatieve bui? Maak dan een mozaïektafel helemaal zelf!

Raamfolie met mozaïek patroon
Een woning met authentieke kenmerken is natuurlijk geweldig. Maar niet iedereen heeft het geluk om te wonen in een huis met karakteristieke elementen. Gelukkig zijn er veel manieren om dit zelf te creëren. Denk aan speciaal raamfolie met een mozaïek patroon! Door deze kleurrijke print lijkt het van een afstandje op een echt glas in lood raam. Hoe tof is dat? Je kunt het folie plakken in de woonkamer voor minder inkijk, in de badkamer voor een originele twist of in de slaapkamer voor meer sfeer. Kijk eens op Tafelzeilonline.com voor allerlei verschillende soorten plakfolie.

Mozaïek tegels in de keuken
Met een mozaïekwand in de keuken kun je allerlei kanten op. Kies voor een opvallend patroon of ga voor verschillende tinten binnen hetzelfde kleurenpalet. Je kunt het zo druk en kleurrijk maken als je zelf wilt! Het voordeel van dit soort tegels is dat het vaak als kant-en-klare mat verkrijgbaar is. Je hoeft dus niet te prutsen met alle kleine steentjes.

Moderne mozaïek in de badkamer
Mozaïek zie je waarschijnlijk nog het meest terug in de badkamer. Tegels zijn namelijk eenvoudig schoon te maken en geschikt voor in vochtige ruimtes. Op de bovenstaande afbeelding zie je dat het zowel modern als Oosters kan ogen.

Bloempot met mozaïek steentjes
Een bloempot met mozaïek steentjes is nog zo’n leuk ‘zelfmaak ideetje’. Hier kun je je creativiteit zeker in kwijt. Maak een paar bloempotten voor in de woonkamer, op de tafel in de tuin of als cadeau voor een vriend/vriendin.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist