Maak top kwaliteits glas betaalbaar

De trends

Iets wat niet kan ontbreken in een huis is natuurlijk een glas. Dit kan in de vorm van een spiegel of een glazen deuren. Deze zijn op verschillende vormen en maten verkrijgbaar en maakt het geschikt voor in elke ruimte. Maar wat zijn de trends voor spiegels op dit moment? Dat gaan we je allemaal vertellen in dit artikel. 

De trends

De woontrends van dit moment zijn voornamelijk ronde en ovale vormen. Dit zorgt niet alleen voor een speels effect waardoor een spiegel niet alleen functioneel is, maar ook decoratief plaats inneemt in je huis. Maar tegenwoordig houden we ook van specialisatie en personalisering van elementen voor in ons huis en dat ook voor spiegels. Je kunt namelijk nu ook een spiegel op maat laten maken. De voordelen hiervan zijn dat je geen last hebt van geslepen randen en het perfect past bij je interieur. Ook de ruimte op de muur kan hiermee optimaal worden benut. Tegenwoordig kunnen spiegels ook gemaakt worden met effecten, zoals licht. Dit is een ideale oplossing voor in je badkamer en hoef je niet meer verder te kijken naar badkamerverlichting voor bij de spiegels. Hiermee sla je twee vliegen in één klap. Wil je voor een meer speels effect gaan? Dan kun je ervoor kiezen om een spiegel in een aparte vorm te bestellen of deze op te hangen door middel van een koord.

Andere elementen 

Er zijn ook nog andere glasvormen die op maat gemaakt kunnen worden, zoals gehard glas en gelaagd glas. Beide glassoorten worden binnenshuis gebruikt, alleen gelaagd glas wordt meestal gebruikt voor deuren bij een balkon of terrasdeuren. Een ander verschil zit bij het afbreken van de spiegels. Bij gehard glas breekt het in zeer kleine stukjes waardoor je je er niet aan kunt snijden en bij gelaagd glas breekt het niet. Een bijkomend voordeel is dat het inbrekers kan tegenhouden om bij je in te breken en het wel vijf keer sterker is dan normaal glas. Bovendien dient het ook als geluidsisolatie door geluidswerend folie te plaatsen tussen de glasplaten.

Spiegels en glas zijn onmisbaar in je huis en wat is leuker dan dat het speciaal op maat voor jou gemaakt wordt? Daarnaast is gehard en gelaagd glas een veilig oplossing om in huis te hebben. Beide glassoorten kunnen op maat gemaakt worden, waardoor iedereen het kan laten maken en het geschikt wordt voor in jouw huis.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist