La Miséto

Kleurrijke, spiegelende objecten

Onder de naam La Miséto ontwerpt en maakt designer Karin Mastenbroek spiegelende interieur- en mode accessoires. Haar collectie bestaat uit kleurrijke wandspiegels, opvallende broches en pins. Grafisch en speels; designed to make you smile!

Liefde & lasers 
De kleurrijke spiegelende designs zijn eyecatchers en statement pieces voor zowel je interieur als outfit. De ontwerpen bestaan uit vele verschillende losse vormen die per kleur worden uitgesneden door een lasermachine. Samen vormen ze een complexe puzzel die met de hand met veel aandacht en liefde in elkaar wordt gezet.

Let’s play! 
De designs zijn kleurrijk, speels, grafisch en soms met een vleugje pop-art. Ontwerpen die refereren aan jeugdigheid en zorgeloze tijden, die een glim- lach op je gezicht toveren.

Spelen met licht 
Kenmerkend aan alle designs is het gebruik van spiegelend materiaal. Het reflecteert het licht wat prachtig gekleurde schaduwen creëert waardoor de ontwerpen gaan ‘leven’ en interactief worden. De spiegelingen zijn speels en bewegen mee met het licht, echte blikvangers dus!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist