Woven Cabinet’

kast van jacquard

Van Engelen & Evers introduceert ‘Woven Cabinet’. Deze kast van jacquard geweven stof is ontworpen door de toonaangevende designers Kiki van Eijk en Joost van Bleiswijk. Kiki’s voorliefde voor textiel en de interesse van Joost voor ingenieuze constructies vormen de grondslag van dit ontwerp. Interieurs worden steeds strakker en harder; textiel is het positieve antwoord. Het brengt zachtheid binnen en zorgt voor een aangename beleving, zowel visueel als akoestisch.

Van Engelen & Evers is de enige wever van fijngeweven jacquardstoffen in Nederland en samen met de twee designers ontwikkelde zij ‘Woven Cabinet’. De eikenhouten constructie is geïnspireerd op de architectuur van vakwerkbouw. De kast is leverbaar in drie formaten: multifunctioneel, dressoir/kantoorkast en hangkast. Daarnaast is er keuze uit drie stofdessins van Kiki van Eijk: Curiosities, Checked en Crochet. De stof is ook los verkrijgbaar. De kast is eenvoudig zelf te monteren met behulp van linten.

Samenwerkende designers Ontwerpers Kiki van Eijk en Joost van Bleiswijk zijn afkomstig van de spraakmakende Design Academy Eindhoven. Sinds 2001 werken zij als zelfstandige ontwerpers in een gezamenlijke werkplaats op het voormalige Philips-terrein in Eindhoven. Van Eijk en Van Bleiswijk maken totaal verschillend werk, maar delen voorkeuren als vakmanschap, ambachtelijkheid en een fascinatie voor historische objecten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Aanbevolen artikelen over Kasten:

Gratis meer informatie over Kasten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist