Van Broertjes kasten

Unieke modellen, op maat gemaakt

Van Broertjes is een klein familiebedrijf dat authentieke meubelen ontwerpt en produceert in eigen beheer. Het basismateriaal voor de duurzame en ambachtelijke meubelen is hergebruikt teak.Bijzonder is dat alle modellen uniek zijn. De productie wordt in kleine oplagen uitgevoerd, waarbij aanpassingen in de maatvoering altijd mogelijk zijn. Vrijwel elk model is demonteerbaar, hierdoor is het overal te plaatsen en herplaatsen.

Diverse kleuren
Het gebruikte teak kan in diverse kleuren en afwerkingen worden uitgevoerd. Kersen vernis, blank gelakt, blank gezeept of zwart.

Duurzaam geproduceerd
Dit hout is afkomstig van oude gebouwen wat door Van Broertjes wordt ingekocht van kleine lokale ondernemingen. De kwaliteit van dit hout is beter dan het huidige plantage hout, waarvan de winsten doorvloeien naar enkele grote ondernemingen en instanties. Verder is er extra aandacht voor sociale arbeidsomstandigheden.

Van Broertjes vervaardigt ook maatwerk voor bibliotheken, vitrinekasten, boekenkasten, dressoirs en tafels. Aangepast aan de individuele smaak en bestaande ruimte van de gebruiker.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Aanbevolen artikelen over Kasten:

Gratis meer informatie over Kasten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist