TEAM 7 kasten

natuurhouten fronten in Venetiaanse eik

Met zijn nieuwe natuurhouten fronten in Venetiaanse eik brengt TEAM 7 een sensuele hommage aan de mythische Italiaanse lagunestad. Deze eiken palen, getekend door eb en vloed en bezet met schaaldieren, worden door TEAM 7 nauwgezet verwerkt tot lichte, vormvaste drielagige platen die indrukwekkende getuigen zijn van hun bewogen geschiedenis. In onze technisch hoog ontwikkelde samenleving blijft het verlangen naar de ruwe echtheid van natuurlijk materiaal groeien. TEAM 7 verbindt de spannende geschiedenis van dit eikenhout uit Venetië met een heldere, actuele vormgeving.Wij werken samen met ’s werelds beste designer: de natuur
Hout is niet zonder reden de oudste grondstof ter wereld. Dit natuurlijke materiaal verenigt talrijke kwaliteiten waarmee het niet alleen in functioneel maar ook in esthetisch opzicht overtuigt. Hout is sensueel, leeft en ademt actief. Zo draagt het ook wezenlijk bij tot een gezond, aangenaam binnenklimaat. Het reguleert vochtigheid, is antistatisch, antiseptisch en stofafstotend. Om recht te doen aan dit materiaal is een perfecte ambachtelijke bewerking essentieel. Dit vraagt grote knowhow en technische vaardigheid.

TEAM 7 Natürlich Wohnen GmbH
TEAM 7 werd 50 jaar geleden opgericht als kleine schrijnwerkerij in Ried im Innkreis, in het centrum van Noord-Oostenrijk. Vandaag de dag is het de Europese leider in de productie van natuurhouten meubilair. Sinds de lancering hebben de oprichters vanuit hun pioniersmentaliteit en engagement voor het milieu, gekozen voor ecologische, duurzame materialen en hun passie voor hout gecombineerd met hedendaags design. Het productieproces is in elke stap toegespitst op maatwerk, van de individuele keuze van de materialen tot de modulaire indeling die het best past bij de woninginrichting van de klant. TEAM 7 stelt 630 medewerkers tewerk, actief op drie locaties in Oostenrijk en de zagerijen in Hongarije. Het produceert keukens, tafels, stoelen, accessoires, koffietafels en volledig gamma voor het home office en slaapkamers. TEAM 7, it’s a tree story.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Aanbevolen artikelen over Kasten:

Gratis meer informatie over Kasten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist