Noteborn schuifkasten

Art Graphics en XXL

Noteborn lanceert twee innovaties waarmee in het oog springende maatwerkkasten zijn samen te stellen. Art Graphics zijn deurvullingen met opvallende grafische patronen. XXL schuifdeuren zijn extra grote deuren, uitvoerbaar tot een breedte van 150 cm breed. De maatwerkkast als eyecatcher
Nog niet zo lang geleden moest de inbouwkast vooral zo min mogelijk opvallen en juist wegvallen in de omgeving. Tegenwoordig maken maatwerkkasten een ware revolutie door als beeldbepalende elementen in het interieur. Met Art Graphics en XXL speelt Noteborn in op deze trend. Consumenten krijgen nog meer mogelijkheden om een uitbundige maatwerkkast te creëren. Een functioneel designstatement.

Art Graphics
Opvallende prints en patchworks zijn buitengewoon populair in decoraties en behang. Noteborn biedt in lijn hiermee Art Graphics: een collectie van schuifdeuren die uitvoerbaar zijn in zeven geselecteerde graphics - elk in tien verschillende kleuren. Deze innovatie is tot stand gekomen dankzij een hechte samenwerking tussen ontwerpers en engineers, die voor Art Graphics nieuwe technieken in folies en verlijmingen toepassen. De opvallende deuren zijn uitstekend te combineren met glazen deuren in unikleuren en zelfs met houtdecor. Zo ontstaat een vintage look of juist een trendy combinatie. Alles kan en alles mag!

XXL schuifdeuren
De XXL schuifdeuren openen nieuwe mogelijkheden voor iedereen die de ruimte heeft en daar optimaal gebruik van wil maken. De deuren zijn uitvoerbaar tot een breedte van 150 cm en leverbaar voor de schuifdeurseries Nano, Nano-Plus, Matrix, Square, Viceversa 35, Viceversa 55 en Couture.
Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Aanbevolen artikelen over Kasten:

Gratis meer informatie over Kasten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist