Kasten

In ieder vertrek een andere functie

Kasten, ze zijn onmisbaar in iedere woning. Natuurlijk om je spullen in op te bergen, maar ook als smaakmaker in je interieur. Ieder vertrek vraagt om een ander soort kast met een andere functie.

In de woonkamer vind je op een prominente plek vaak een mooi dressoir. Ook een boekenkast, waarin de mooiste naslagwerken worden tentoongesteld, kan je in vrijwel iedere woning vinden. De televisie is niet het mooiste object in de woning. Door hem te plaatsen in of op een fraaie tv-kast, verleg je de aandacht naar iets moois. Zo kan je meteen die lelijke snoeren en andere apparatuur aan het oog onttrekken. Het tegenovergestelde kan natuurlijk ook: een vitrinekast is juist bedoeld om mooie spullen tentoon te stellen.

Om een kast zo functioneel mogelijk te maken en er op die manier optimaal van te profiteren, zijn er verschillende manieren om de binnenzijde flexibel in te richten. Neem je kledingkast: natuurlijk kan je spelen met ruimte door de indeling af te wisselen met planken, lades en roedes. Er zijn echter nog veel meer mogelijkheden om een kleidingkast aan te passen op je garderobe. Ben je de trotse bezitter van veel schoenen? Dan zou je een extra schoenenrek kunnen plaatsen. En speciale lade om je kostbare sierraden op te bergen behoort ook tot de mogelijkheden. Of wat dacht je van een roulerende lift om je kleding nog economischer op te bergen? Op Goossenswonen.nl kan je alles vinden om je kast helemaal naar wens samen te stellen.

Door kasten als roomdivider te gebruiken, sla je twee vliegen in één klap: je kunt op een gemakkelijke manier twee woonruimtes van elkaar scheiden en je creëert extra opbergruimte. Dar kun je ten slot van rekening niet genoeg van hebben!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Aanbevolen artikelen over Kasten:

Gratis meer informatie over Kasten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist