Jouw eigen kast ontwerpen

Hier zijn onze tips!

De kast is een ondergewaardeerd onderdeel van het interieur. Het is een van de belangrijkste elementen van het huis, want het trekt veel aandacht en vertelt veel over de stijl van het huis. In je huis heb je meerdere kasten staan, dus heb je ook vele mogelijkheden om te variëren in de type kasten. Maar het allerleukste is natuurlijk om zelf jouw persoonlijke kast te ontwerpen. Waar moet je dan eigenlijk allemaal aan denken? Hier zijn onze tips!

1 Welke deuren wil je?

De stijl van een kast is zeer belangrijk voor het interieur. Wat erg bepalend is voor de stijl van een kast is het type deur dat je hebt. Ga je voor moderne schuifdeuren of kies je voor een klassieke deur?

Onderzoek eens de mogelijkheden van Kastengigant schuifdeuren om je ideale deur te vinden!

2 Wat voor kast wil je?

Wat voor soort kast wordt het? Een kast voor de woonkamer, slaapkamer of toch voor in de gang? En wordt het een gewone losstaande kast of ergens ingebouwd?

Er zijn verschillende mogelijkheden, maar wat past het beste bij je woon- of slaapkamer en heeft jouw voorkeur?

3 Welke afmetingen heeft de kast?

Als je een nieuwe kast gaat kopen, dan is het verstandig om van te voren na te denken waar je deze gaat neerzetten. Want dan is het simpeler om de juiste maten van de kast opmeten. Want een kast die ergens uitsteekt of iets blokkeert is niet ideaal. Meet de lengtemaat, breedtemaat en diepte van de kast op om jouw perfecte kast op maat te laten maken.

4 Wat wordt de indeling van de kast?

Denk hierbij goed na over het doeleinde van de kast. Wat voor elementen heb je nodig in de kast? Is het een kledingkast, wil je dan alleen legruimte of wil je ook hangruimte erbij. En zijn lades nodig om spullen op te bergen? Bekijk hier eens een handig filmpje over de mogelijkheden van lades in jouw kast.

Zelf jouw eigen kast samenstellen? Bijvoorbeeld de inbouwkasten van Kastengigant kun je met een configurator eenvoudig jouw eigen kast ontwerpen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Aanbevolen artikelen over Kasten:

Gratis meer informatie over Kasten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist