Dress-A-Way modulaire inloopkasten

Ochtendshoppen in je favoriete kledingboetiek…

Een mooie en functionele plek om kledij op te brengen is de laatste jaren een gewaardeerd onderdeel van onze woning geworden. Welke vrouw droomt er nu niet van om Carrie Bradshaw-gewijs ‘s ochtends door haar inloopkast te flaneren op zoek naar de perfecte outfit?Er wordt tegenwoordig evenveel aandacht aan besteed als de keuken en badkamer. Maar om een inloopkast optimaal tot haar recht te laten komen moet ze naast mooi en presentabel, vooral zeer functioneel uitgevoerd zijn. De beschikbare ruimte, die in hedendaagse architectuur steeds minder wordt, moet optimaal en creatief benut worden.

De voordelen een DRESS-A-WAY inloopkast…?
Door de modulaire indeling kiest u een “basis opstelling”, die volledig naar wens gereorganiseerd of uitgebreid kan worden. De aluminium profielen kunnen zowel tegen de muur als vrijstaand tussen vloer en plafond gemonteerd worden. Het systeem kan zowel in een aparte dressing ruimte, een slaapkamer of andere ruimte in de woning toegepast worden.

De belangrijkste troeven van “Dress Wall”:
modulair en innovatief maatwerkconcepttechnisch uitgepuurd en modern designhightech, krasbestendige en onderhoudsvriendelijke materialenflexibele inrichting en uitbreidingsmogelijkhedengeïntegreerde LED verlichting (functioneel en sfeerverlichting)optionele afwerking achterwand met gekleurd glas of spiegel.

De indeling van de dressing gebeurt volledig naar wens en blijft aanpasbaar dankzij modulaire bevestigingstechnieken. De zwevende tabletten en laden blokken bestaan uit aluminiumprofielen waarin een sandwichopbouw verlijmd is, onder en boven wordt deze voorzien van een eindlaag in 3mm Resopal Massiv Volkern. De onderhoudsvriendelijke en krasbestendige volkern is in een 35-tal afwerkingen leverbaar.

Laat uw ideale inloopkast ontwerpen door ervaren interieurspecialisten.
Laat uw ideale inloopkast ontwerpen door de professionele interieurspecialisten. Bij interesse in onze modulaire systemen, nodigen wij u met plezier uit in één van de Nederlandse toonzalen.

Zo worden tijdens dit persoonlijke bezoek alle wensen genoteerd en meegenomen in het vrijblijvende ontwerp. Zo worden alle aandachtspunten: optimale benutting van beschikbare ruimte, budget, indeling en specifieke wensen meegenomen in het ontwerp. Eens het project correct gevisualiseerd is en vervolgens goedgekeurd wordt voor uitvoering, dan zullen vakmensen de opmeting en montage in Nederland uitvoeren.

Alle inloopkast systemen worden 100% op maat in België gemaakt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Aanbevolen artikelen over Kasten:

Gratis meer informatie over Kasten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist