Anyway inloopkasten

Ochtendshoppen in je favoriete kledingboetiek

De vraag werd vaak door enthousiaste Anyway klanten gesteld. ‘Waarom alleen maar gestileerde binnendeuren?' En inderdaad, na tien jaar deurdenken leek ons het thema ‘opgeruimd staat netjes’ een boeiende uitdaging om onze zorgvuldig opgebouwde knowhow op toe te passen. Meer bepaald: hoe tover je dressings om tot een esthetisch en praktisch geheel? En zonder een kast in een kast te plaatsen, wat momenteel de budget verslindende trend is?

Door letterlijk out-of-the-box te denken ontstond al snel het DRESSAWAY concept. Dressings en kastsystemen gebaseerd op onze sterkste troeven: perfect maatwerk met een geavanceerde technologie en materiaalkeuze. Een dergelijke aanwinst betekent een beduidende meerwaarde voor je eigendom én... je stapt nooit meer met het verkeerde been uit bed.

“DRESS WALL" is een zwevende modulaire structuur die met verticale aluminiumprofielen een open dressing of inloopkast creëert. De dressing wordt naar keuze op de wand, tussen vloer en plafond of volledig vrijstaand gemonteerd. Optioneel kunnen de aluminium profielen voorzien worden van functionele led verlichting over de ganse profiellengte. De mooie en functionele uitlichting schept een bijzonder sfeervol ruimtegevoel.

De indeling van de dressing gebeurt volledig naar wens en blijft aanpasbaar dankzij modulaire bevestigingstechnieken. De zwevende tabletten en laden blokken bestaan uit aluminiumprofielen waarin een sandwichopbouw verlijmd is, onder en boven wordt deze voorzien van een eindlaag in 3mm Resopal Massiv Volkern. De onderhoudsvriendelijke en krasbestendige volkern is in een 35-tal afwerkingen leverbaar.

Gesloten kasten op maat.
Het DRESSAWAY concept behelst ook vrijstaande- of inbouwkasten met meerdere functies. Uiteraard kan dit ook als dressing, vestiaire of opbergkast dienen. De kastdeuren zijn voorzien van geïntegreerde handgrepen over heel de kasthoogte. De kasten worden opgebouwd met een modulaire inrichting zodat alles naar wens aangepast kan worden.

Afhankelijk van de gekozen opstelling zijn verschillende deuropties mogelijk. Zoals alle Anyway producten is dit maatwerk. Onze vormgevers staan je met raad en daad bij. Zij bespreken eerst met jou je plannen en werken dan een ontwerp uit dat naar ieders tevredenheid binnen een realistische timing uitgevoerd kan worden.

Kijk voor meer informatie op https://www.anywaydoors.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Aanbevolen artikelen over Kasten:

Gratis meer informatie over Kasten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist