Van Besouw karpetten

the next generation cotton carpets

Excellence since 1839. Dat is Van Besouw. Van Besouw met gebreid tapijt, industriële designs en geweven moquettes is bekend geworden van de samenwerking met Benno Premsela. Vandaag de dag liggen historie en toekomst op ons vakgebied dicht bij elkaar. Van Besouw Tapijt introduceert “the next generation cotton carpets”.Met zijn aanstelling als hoofd productontwikkeling haalt Van Besouw in 1967 een ontwerper in huis die voor een tapijtrevolutie zou zorgen. “Ontwerpen die zowel economisch als mentaal voldoening moeten geven: ‘dat het product het lang uithoudt, maar dat je het ook lang kunt verdragen’”. De katoenen lus werd een wereldberoemd succesnummer: de 3801. Juist de combinatie van katoen en breien geeft een verrassend esthetisch effect. Het tapijt krijgt hierdoor het typerende tijdloze en schrijvende karakter. Het idee over industrieel design is altijd hetzelfde gebleven, de concrete invulling gaat met de tijd mee, of misschien de tijd wel vooruit.

Ruim een jaar geleden kreeg het designteamde opdracht om de katoen collectie door te ontwikkelen:
- nieuw kleurconcept
- nieuwe presentatie 
- nieuwe karpettencollectie

Wonen en werken wordt nog flexibeler, interieurs meer fashion. De totale Van Besouw tapijtcollectie is verwerkbaar in karpetten. Niet alleen vierkant, of rond, maar in alle bedenkbare vormen en samenstellingen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Karpetten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist