The Wool Studio vloerkleden

Hard meets soft

Hard meets soft. Het contrast tussen hard en zacht is de essentie van ontwerp Soft Concrete: een kortpolig en oersterk vloerkleed met de stoere look van beton en de zachte feel van wol. Het is bedacht en ontwikkeld door het jonge dutch designlabel the wool studio.Op de foto wordt Soft Concrete gedemonstreerd door Nederlands surfkampioen junioren Tom Boelsma. Hij verzekert zich van een zachte landing op het verende velours oppervlak uit 80% wol en 20% polyamide: een robuuste garencombinatie, zowel geschikt voor residentieel- als projectgebruik. Het karpet blijft goed op z’n plek door de zware kwaliteit gerecyclede vilten onderlaag.

Soft Concrete en Concrete Lace zijn ontwerpen van Hans van der Goes, oprichter van the wool studio . The wool studio vertegenwoordigt een collectief van opkomende en gevestigde interieurontwerpers, zoals Jeffrey van der Wees, Reinier Korstanje en Hans van der Goes zelf. Zij staan voor frisse vloerontwerpen met een typische relativerende dutch design-knipoog en werken zoveel als mogelijk met eerlijke, duurzame materialen en dito productiemethodes. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Karpetten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist