Bonaparte tapijten

Roxy

Met een levendige frisé structuur, de combinatie van matte en glanzende garens en nieuwe modische tinten flirt tapijtcollectie Roxy van Bonaparte met het interieur. Als volumineus vloerkleed of kamerbreed tapijt zorgt Roxy voor een stevige basis. Trendkleuren als brick, brons of burgundy geven een trendy twist.


Flirten is fun!
De combinatie van verschillende texturen en materialen wordt belangrijker in woon- en modetrends. Dat bevestigt trend forecaster Li Edelkoort in haar onlangs verschenen trendboek. Edelkoort ziet steeds vaker een 'flirt' tussen materialen, zoals de combinatie van mat keramiek en glanzend glas in één ontwerp. Ook in het interieur wordt volop geflirt! Neutrale kleuren flirten met modische tinten en matte en glanzende optieken gaan een verbintenis met elkaar aan. Tapijtcollectie Roxy zorgt voor een stevige basis en verbindt het interieur. Het resultaat? Een dynamisch en samenhangend interieur dat aansluit bij de laatste woontrends!

Stoere basis en speelse structuur
Tapijtcollectie Roxy is er in 14 gemêleerde kleuren. Een 'steenachtig' palet met brick, marmer, leisteen en blauwsteen zorgt voor een stoere basis met industriële touch. Accentkleuren als brons en burgundy maken de collectie modisch. De Roxy collectie oogt stoer én speels: door de frisé structuur met gekrulde garens krijgt het vloerkleed of kamerbreed tapijt een volumineuze en speelse look. Deze polyamide garens zijn sterk, veerkrachtig en antistatisch. Daarnaast is het tapijt niet alleen zacht voor je voeten, maar ook voor het milieu! Bonaparte Roxy is namelijk gemaakt volgens het Cradle to Cradle principe.

Binnen dit principe worden producten zo ontworpen en gemaakt dat ze teruggenomen en veilig gerecycled kunnen worden. Een duurzaam gedachtegoed voor de ontwikkeling van producten die zo een positieve invloed hebben op de gezondheid van mens en milieu. Roxy tapijt is dus gemaakt van herbruikbare materialen die als grondstof kunnen dienen voor nieuwe producten. Een gezonde keuze!

Verrassend vloerkleed
Een gezonde en comfortabele leefomgeving is van belang, maar het oog wil ook wat. Hoe maak je van jouw huis een trendy thuis? Met een vloerkleed dat geheel is gemaakt naar jouw stijl en smaak! Kies eens niet voor een rechthoekig, maar voor een vierkant of rond kleed dat je laat afwerken met blind band- of festonafwerking. Of kies niet voor één kleur, maar combineer verschillende kleurbanen met elkaar. En met vier kleinere kleden kan je steeds van opstelling wisselen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Karpetten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist